mirek-ji Odesláno 31. červenec 2005 Odesláno 31. červenec 2005 Po naistalování Helixů začínám uvažovat o vytlumění dveří u 306. Zajímalo by mě kolik je potřeba tlumícího materiálu? Postačí na oboje dveře plát 1x2m, nebo má vzít rovnou 2 pláty? Citovat
John Odesláno 31. červenec 2005 Odesláno 31. červenec 2005 Ahoj, na přední dveře ti bohatě vystačí jeden plát tzv. 1x2m třeba TAPAJOMATU. A ještě ti neco zůstane na případný blbosti :D Citovat
mk405 Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 až si změříš dveře zjistíš že mají max. 0,5x1m takže budeš mít na 4 plochy, takže vnitrní i vnější plech obu předních dveří Citovat
mirek-ji Odesláno 1. srpen 2005 Autor Odesláno 1. srpen 2005 Dík za radu , ještě jsem to změřil a jeden plát by mohl vystačit, pokud moc neprořežu, i na přelepení spojů v tapecu. Dneska jsem objednával ovály do plata, tak jsem k tomu přihodil i Tecsound, a? mám co dělat :D:D Citovat
mk405 Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Tecsound? a to máš od ryves? taky jsem nad ním přemýšlel, ale bylo mě doporučeno něco jiného že to ve dveřích nemusí držet, že je to spíše na podlahu pod koberec a plasty. Tak doufám že jsem tě moc nevystrašil:bojim:myslim Citovat
destiny Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 To je ale Tappajomat taky. Musí se to jen pořádně odmastit!!! Citovat
mirek-ji Odesláno 2. srpen 2005 Autor Odesláno 2. srpen 2005 Nevystrašil jsi mně, už jsem o tom četl pár diskuzí na Autohifi, jak to komu drží a nedrží. Hlavně asi záleží jak si s tím kdo vyhraje a hlavně vyčistí, takže odmaš?ovat, odmaš?ovat, odmaš?ovat ....:D Citovat
mk405 Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 ok. jasně, já jen že mi to psal přímo prodejce ryves. odmaštění je samozdřejmost , taky mě to čeká, leží mi v garáži tappajomat Citovat
tuner Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 Ahoj mám jen otazečku mimo pokud vylepite dveře a ostatní dutiny jak se to pak chova při nástřiku dutin a podobně? Citovat
mk405 Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 tlumí se převážně jen dveře a vetšinou jen přední kde je repro, když se tada netlumí celé auto, a jde vpodstatě že zpevníš hlavě vetší plochy plehcu aby nerezonovali, dá se takhle otlumit cokoliv ale měli by zustat zachované otvory a dutiny bez tlumení a hlavně funkční, jako např. odtok vody ze dveří, odvětrání blatníků apod. Co se nástřiku dutin týče tak ty jsou přeci zespoda auta a ty se netlumí nebot je to profil, který nerezonuje. Citovat
tuner Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Třeba u kamarádovy feldy když se dělal nastřik spodku vzalo se to všude kde to šlo, má to své velike plus to auto nemá možnost reznout, vystříkaly se dveře sloupky podlaha no prostě vše. tak proto mě to zajímalo.Peugeot ma zas vyhodu že nerezne jk to české lego Citovat
mk405 Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 to co se dává na spodek je jiné tlumení (tlumex, body atd.) to má tlumit reznutí , sice to trošku tlumí i zvuk ale tlumení do dveří je zase jen čistě akustické a ne proti reznutí. Jsou to rozdílné věci Citovat
tuner Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Jo to vim, ptal jsem se jak je to s kombinací těchto dvou věci. Třeba tak že vytlumím dvěře akusticky a pak po čase udělam ochraný nastřik proti rzi jestli to ničemu nevaasi jsem se před tím špatně vyjádřil Citovat
mk405 Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 ok, tak jinak, to akustický lepíš na čistej plech a nedostaneš ho do rohů a ty pak můžeš třeba nastříkat proti rezi, když to uděláš obráceně tak to akustický ti nebude na nátěru držet (je to samolep) musel by jsi to lepit např. chemoprénem nebo něčím jiným. na laku to drží (musí se to pořádně očistit a odmastit) na gumoasfaltu to prej nedrží. Citovat
mirek-ji Odesláno 6. srpen 2005 Autor Odesláno 6. srpen 2005 Před chvílí jsem dotlumil první dveře a hledám dobrovolníka, který mi odmastí, ale hlavně očistí druhý dveře. :D:D PS: čichači acetonu vítáni Citovat
mk405 Odesláno 6. srpen 2005 Odesláno 6. srpen 2005 tak je pak pošli ke mě , kde jsi sehnal aceton? musím se do toho taky pustit Citovat
John Odesláno 6. srpen 2005 Odesláno 6. srpen 2005 Koukám tady se začíná vášnivě vytlumovat dveře... :D Citovat
mirek-ji Odesláno 6. srpen 2005 Autor Odesláno 6. srpen 2005 aceton měli v obchodě s barvami. 0,5l by ti mělo stačit na oboje dveře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.