vlado123 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Zdravim vas, toto je moj prvy prispevok v tomto fore. Zaujimalo by ma, ci niekto z vas riesil otazku zapojenia AUX in cez mini ISO konektor na originalnom radiu v 206-tke. Podla vsetkeho sa cez tento konektor pripaja CD menic (ktory nemam). Takato redukcia vyjde do 10€ je to bez akejkolvek dalsej elektroniky v krabicke len mini ISO vs jack, len neviem, ci to zapojenie vobec je mozne. Nasiel som to hl. pre blaupunkt radia. V mojej 206 mam verziu radia bez gps a mobilu na CD. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 neni to mozne pokud radio nedostane data od CD menice. Citovat
vlado123 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Takze aj keby som na radiu prepol na CD menic a pustil tam vstup cez ten konektor, nic by sa nedialo ? Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 sice nevim co mas presne za radio ale pokud na nem neni primo prepnuti na aux tak ne. Myslim ze se na CD menic bez CD menice ani neprepnes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.