Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,

tak uz som trochu zmenil model, celkom pohoda, len mi nefunguje klima, ma to 10 rokov a bratranec mi hovoril, ze tam uz asi "zdrhlo" medium,

moze to byt tym?

jo a este jedna vec, prepinanie vzduchoveho okruhu ako je ta klapka na vonkajsi a vnutorny- tak mi tam nejde doraz z jednej strany a potom nevypne to servo a to sa snazi dotlacit tu klapku - aj ked uz je. je tam blby pristup tak neviem ci je spinac na klapke alebo priamo v serve, neviete poradit?

Odesláno

První pomoc, jakto začít řešit zkusíš sám. Nastartuj a zmáčkni tlačítko A/C pokud uslyšíš z motoru výrazné cvaknutí tak chladivo tam máš, nebo alespoň dostatečné množství aby to presostat pustil a problem hledej v elektrice. Pokud necvakne, jseš asi bez chladiva.

Motorek klapky má stržená plastová kola a asi jej nespravíš. Je to časty problem, origo stojí klem 5000 kč, nevím jestli je náhrada.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

První pomoc, jakto začít řešit zkusíš sám. Nastartuj a zmáčkni tlačítko A/C pokud uslyšíš z motoru výrazné cvaknutí tak chladivo tam máš, nebo alespoň dostatečné množství aby to presostat pustil a problem hledej v elektrice. Pokud necvakne, jseš asi bez chladiva.

Motorek klapky má stržená plastová kola a asi jej nespravíš. Je to časty problem, origo stojí klem 5000 kč, nevím jestli je náhrada.

no necvakne vobec nic, len spod stredovej casti palubovky ide taky zvuk - ako keby neake servo alebo nieco take - jemny bzukot. - to znamena, ze bude v p.... aj kompresor??

a pruser.

co sa tyka toho serva na tej klapke, tak som to skusil dat dole a ked je to mimo tak to pekne dobehne. ale ked to vratim tak uz nie.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Na 90% tam nebude médium, a na 50% už tam nebude veeelmi dlouho a bude v p.... i kompresor.

Motorek klapky do té klimy tu mám, jeden kompresor kdyžtak taky.

Hele oddie, a kompresor na 605 - vubec netusim jestli je stejny jak trebas na 405tky...ale je to na starsi typ chladiva R12...co to tak stoji na vrakacich, at me nahodou neoberou..i kdyz moc tomu neverim, ze to z vrakacu bude nejaka slava..podle me bude pofukovat taky, nebot me to pofukuje zrejme u gufera na strane elektrospojky. Nekdo me nabizel kompresor za 3500 penez...je to normalni cena, nebo malo nebo moc ? dik za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...