pitrsh Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 zdravim mel bych dotaz zniceho nic se mi stala zavada na palivomeru na 307 hdi zacalo to tak prijedu na pumpu natankuju 57l zaplatim otocim klickem a ukazatel mi ukazuje 3/4 nadrze je mi to divny tak jedu z plzne zpet do varu 73km za tu cestu se palivomer nehnul prijel jsem dom povolil matici vyndal plovak a kvuli hodne nafty jsem byl nucen ho dat zpet zdalo se mi ze se trochu pohla rucicka ale porad tak je tak 3/4 po jezdeni palivo ubyva i na palivomeru ted ale nevim jestli to nejak nekaca a co se tam a proc se to stalo ze to neukazuje full dekuji za odpovedi Citovat
307rg Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Dôležité je vedieť, že palivomer nečíta hodnotu z plaváka neustále ale iba jednorázovo za určitých podmienok aké nastanú napr. pri tankovaní, t.j. auto stojí, motor je vypnutý, hrdlo nádrže aspoň na chvíľu otvorené... (presne to neviem) a potom už ho plavák vôbec nezaujíma, ručička padá podľa údajov o spotrebe z počítača. Takže až do nasledujúceho odčítania ak bola počiatočná hodnota z nejakého dôvodu načítaná nesprávne (napr. naklonené auto, zaseknutý plavák, prípadne odčítanie pri tankovaní vôbec neprebehne) tak to nebude ukazovať správne. Teraz už iba zistiť, prečo sa to stalo... Citovat
pitrsh Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 asi byl sekly uvidim pri dalsim tankovani so to udela dekuji za vycerpavajici odpoved Citovat
pecino Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Stačí natankovat 5L a udělá nové měření. Nebo přidat odpor 68Ohm k plováku a zapnout zapalování a vypnout, odpojit odpor a znovu zapnout a bude skutečný stav. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.