Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Noční řádění počasí


Freedy

Recommended Posts

Jak vaše pažouti přežili dnešní noc, kdy vdzuchem lítalo snad úplně všechno??? U nás to dopadlo 50/50, moje 405 vyvázla bez škrábanců, zato otcova 605 (když byl na parkovišti vpráci) je dost pochroumaná od trámů a prken, který přilítly z nějaký budovy přez ulici na jejich střechu a pak pěkně šup přímo na pravej bok , skla,střechu atd. Nic moc, v peugeotu řekli že to nemá cenu opravovat, prej by to vyšlo na 105 tis. Ale nevzdávám to, už jsem vyděl horší a jaký to pak byli fešáci, když se doto dali neznačkový servisy, tak to risknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Značkovej servis na klepířinu staršího auta fakt nebrat (počítají veškeré součásti pouze nové + minimálně 500 Kč/ hod + DPH (proto 105 tKč). Když seženeš plechy z vrakáče (to by neměl být problém, můžeš i skla - bočních se všude válí) a pustíš na to šikovnýho klempíru, můžeš se vejíttřeba do třetiny značkové ceny. Pokud auto bylo pojištěný proti živelný pohromě, preferoval bych řešení výplaty pojistného plnění tzv. rozpočtem, tzn. že Ti pojiš?ovna pošle prachy bez faktury od opraváře, ale zase v dostatečné výši, abys to dokázal opravit v neznačkovém servisu a ještě Ti i něco zbylo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já osobně auto proti živelnej pohromám pojištěný nemám, ale ta fabrika kde to stálo na parkovišti je snad podle majitele takhle pojištěná, tak to nechám odhadnout a už jsem domluvenej s jednim maníkem,kterej takovýhle věci dělá a prej má jedmu 605 na díly tak to použije a snad se vejdu do toho co dá pojiš?ovna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle se stalo v Ústí nad Labem, jinak v okolí to vypadalo dost děsivě. Ráno se některý ulice v UL nedali ani projet, spadlý střechy, polámaný stromy, utržený vedení no hasiči a ostaní složky měli co dělat. Teď koukám ven a znovu se něco žene, už zase leje a začíná se slušně blejskat, čekám kdy zase vypadne proud jako včera( než to nahodili trvalo to 9 hod).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si to cucnul v sobotu večer, kdy jsem jel k našim na chajdu - až k Rumburku a nejčastější slova, který mi cestou lítala hlavou byla krom těch sprostých \"průser\" a \"aquaplaning\". Celá xesta v lijáku a teprv tehdy jsem z duše proklínal a nenáviděl kamionáky, který vybombírovali do silnic koleje a lemply, který takovýhle silnice stavěj a taky sebe, kdy mi mohlo dojít, že i když na výbornejch, ale ŠIROKEJCH kolech se prostě v rybníce jezdit nedá. Prostě jsem dojel a padnul sem za vlast. Děkoval jsem za xenony a výborný stěrače.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto naštěstí přežilo v pohodě, ale byl jsem se včera podívat u soudruhů v NDR a jel jsem přes HP Boží Dar. Pánové to byla teda katastrofa… na naší straně to bylo v pohodě, ale když jsem přejel hranice… mraky stromů přes silnice, utrhané krajnice, stromy na domech, autech… no prostě strašná podívaná. Jelo se krokem a hlavně všude samá objížďka :( a po hodině a půl cesty jsem to otočil a raději jel zpátky do ČR. Tam to asi muselo pěkně řádit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...