Michal2828 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Ahoj, má někdo zkušenosti s 2DIN rádiem, GPS, DVD, DVBT? např. http://www.motoprislusenstvi.cz/?126,specialni-autoradio-pro-peugeot-308-a-408. Citovat
staina Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Zdravím, tohle jsem taky před časem řešil, ale pak z toho nějak sešlo. Co jsem našel tak bylo z Číny a příliš drahé a pak taky pár postřehů z různých serverů, že to má špatný zvuk dost se to kazí a pod. Tohle, ale vypadá celkem dobře, máš k tomu od prodávajícího nějaké info, kdo to vyrábí? Citovat
Michal2828 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Zatím jsem výrobce nezjišťoval, ale myslím, že to bude taky Čína. No mě k tomu vede, že se mi zdá celkem slabý to origo rádio. Hraje docela dobře jen při stojícím vozidle, jinak za jízdy docela hrůza praská a šumí. Tak jsem chtěl něco lepšího. Kvalitní s navigací začínají na 20 tis. Kč. Bylo mě doporučeno Alpine.http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/advanced-navi-station2676/ine-w920r [upravil dne 5/5/13 12:02 od Michal2828] [upravil dne 5/5/13 12:02 od Michal2828] [upravil dne 5/5/13 12:03 od Michal2828] Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Jeslti je si zdá u origo rádia špatný signál tak to bude nejspíš problém někde jinde... nákupem té Čínské hrůzy z 1. odkazu si rozhodně nepomůžeš. Speciálně citlivost tunerů bývá katastrofální... podobně jako zbytek. Citovat
PE1PA Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Tak taky s troškou do mlýna o rádiu. Nejsem moc náročnej a kvalitu HI-FI v autě nevyžaduji, ale co mě docela rajcuje, že se vyjede kousek za město, tedy v mém případě za Prahu, a už je to se zvukama jako by se strácel signál i když je to s aktivním RDS. Pak ještě jeden problém, přijme se hovor přes HF, ukončí se hovor, rádio nemá žádnou stanici, nebo hraje na jiný, než před telefonováním. To se děje i když se dá rychlé ztišení (SILENCE). Po zpětném spuštění je jiná stanice, nebo jen šum. To vše se neděje vždy a pravidelně, ale je to dost často. Je to tím, že je to šunt, nebo závada k rek? Co si o tom mylíte? Jinak jede jako blázen, teda já jedu, ale autí je sqělý a to je důležitý. Citovat
Michal2828 Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 Jasně u mě to taky na \"funkci\" nemá vliv:D, ale štve mě to. Taky nevím, zda je to na reklamaci nebo jen úspora nákladů? Asi zatím vyčkám, na reklamaci je času dost (u mě), mám auto 14 dní. [upravil dne 6/5/13 13:28 od Michal2828] Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Tak taky s troškou do mlýna o rádiu. Nejsem moc náročnej a kvalitu HI-FI v autě nevyžaduji, ale co mě docela rajcuje, že se vyjede kousek za město, tedy v mém případě za Prahu, a už je to se zvukama jako by se strácel signál i když je to s aktivním RDS. Pak ještě jeden problém, přijme se hovor přes HF, ukončí se hovor, rádio nemá žádnou stanici, nebo hraje na jiný, než před telefonováním. To se děje i když se dá rychlé ztišení (SILENCE). Po zpětném spuštění je jiná stanice, nebo jen šum. To vše se neděje vždy a pravidelně, ale je to dost často. Je to tím, že je to šunt, nebo závada k rek? Co si o tom mylíte? Jinak jede jako blázen, teda já jedu, ale autí je sqělý a to je důležitý. Záleží jak máš nastavené RDS, jestli na vyhledávání stejného žánru nebo stejné stanice... Citovat
PE1PA Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 aha, tak to netuš, ale zítra hned zjistim. já jsem jen v tom, že je tam rds active a deactive, ale je fakt, že doma na věži to hledá žánr, nebo stanici. kdybych nestál tak daleko, tak jdu na to ještě teď, no v každém př dík. Citovat
PE1PA Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 no jo, je to tak, prostě nastavitelný je to pouze on - off. tedy je zaplé nebo vyplé rds. žádné pokročilé nastavení na stejnou stanici, nebo podle žánru. Citovat
Mojo2 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 no nevim, ale ja tam mam samostatnou polozku, jestli rock, pop atd nebo nic... Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 no jo, je to tak, prostě nastavitelný je to pouze on - off. tedy je zaplé nebo vyplé rds. žádné pokročilé nastavení na stejnou stanici, nebo podle žánru. Co třeba návod k obsluze Citovat
PE1PA Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Jasně, dobrý nápad, to mi nedošlo, díky moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.