Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tohle jsem taky před časem řešil, ale pak z toho nějak sešlo. Co jsem našel tak bylo z Číny a příliš drahé a pak taky pár postřehů z různých serverů, že to má špatný zvuk dost se to kazí a pod.

Tohle, ale vypadá celkem dobře, máš k tomu od prodávajícího nějaké info, kdo to vyrábí?

Odesláno

Zatím jsem výrobce nezjišťoval, ale myslím, že to bude taky Čína.

No mě k tomu vede, že se mi zdá celkem slabý to origo rádio.

Hraje docela dobře jen při stojícím vozidle, jinak za jízdy docela hrůza praská a šumí.

Tak jsem chtěl něco lepšího. Kvalitní s navigací začínají na 20 tis. Kč.

Bylo mě doporučeno Alpine.http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/advanced-navi-station2676/ine-w920r

[upravil dne 5/5/13 12:02 od Michal2828]

[upravil dne 5/5/13 12:02 od Michal2828]

[upravil dne 5/5/13 12:03 od Michal2828]

Odesláno

Jeslti je si zdá u origo rádia špatný signál tak to bude nejspíš problém někde jinde... nákupem té Čínské hrůzy z 1. odkazu si rozhodně nepomůžeš. Speciálně citlivost tunerů bývá katastrofální... podobně jako zbytek.

Odesláno

Tak taky s troškou do mlýna o rádiu. Nejsem moc náročnej a kvalitu HI-FI v autě nevyžaduji, ale co mě docela rajcuje, že se vyjede kousek za město, tedy v mém případě za Prahu, a už je to se zvukama jako by se strácel signál i když je to s aktivním RDS. Pak ještě jeden problém, přijme se hovor přes HF, ukončí se hovor, rádio nemá žádnou stanici, nebo hraje na jiný, než před telefonováním. To se děje i když se dá rychlé ztišení (SILENCE). Po zpětném spuštění je jiná stanice, nebo jen šum. To vše se neděje vždy a pravidelně, ale je to dost často. Je to tím, že je to šunt, nebo závada k rek? Co si o tom mylíte?

Jinak jede jako blázen, teda já jedu, ale autí je sqělý a to je důležitý.

Odesláno

Jasně u mě to taky na \"funkci\" nemá vliv:D, ale štve mě to.

Taky nevím, zda je to na reklamaci nebo jen úspora nákladů? Asi zatím vyčkám, na reklamaci je času dost (u mě), mám auto 14 dní.

[upravil dne 6/5/13 13:28 od Michal2828]

Odesláno
Tak taky s troškou do mlýna o rádiu. Nejsem moc náročnej a kvalitu HI-FI v autě nevyžaduji, ale co mě docela rajcuje, že se vyjede kousek za město, tedy v mém případě za Prahu, a už je to se zvukama jako by se strácel signál i když je to s aktivním RDS. Pak ještě jeden problém, přijme se hovor přes HF, ukončí se hovor, rádio nemá žádnou stanici, nebo hraje na jiný, než před telefonováním. To se děje i když se dá rychlé ztišení (SILENCE). Po zpětném spuštění je jiná stanice, nebo jen šum. To vše se neděje vždy a pravidelně, ale je to dost často. Je to tím, že je to šunt, nebo závada k rek? Co si o tom mylíte?

Jinak jede jako blázen, teda já jedu, ale autí je sqělý a to je důležitý.

Záleží jak máš nastavené RDS, jestli na vyhledávání stejného žánru nebo stejné stanice...

Odesláno

aha, tak to netuš, ale zítra hned zjistim. já jsem jen v tom, že je tam rds active a deactive, ale je fakt, že doma na věži to hledá žánr, nebo stanici. kdybych nestál tak daleko, tak jdu na to ještě teď, no v každém př dík.

Odesláno

no jo, je to tak, prostě nastavitelný je to pouze on - off. tedy je zaplé nebo vyplé rds. žádné pokročilé nastavení na stejnou stanici, nebo podle žánru.

Odesláno
no jo, je to tak, prostě nastavitelný je to pouze on - off. tedy je zaplé nebo vyplé rds. žádné pokročilé nastavení na stejnou stanici, nebo podle žánru.

Co třeba návod k obsluze ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...