Chuck14 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Tak se seznamuji s novým přírůtkem do rodiny a narazil jsem na něco co netuším jak na to. Začal jsem prpátrávat co vše umí radio a narazil na Jukebox. Bohužel je tam nahraná hromada dechovky od frantíků a já netuším jak to smazat a nahrát tam něco pro moje uši. Poradí někdo ? Návod na Jukebox jsem nikde nenašel Předem dík za radu ... Citovat
Chuck14 Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Jo ty jedou ale jak je smazat ? Nahrát nové jasně z CD ale když budu chtít jen smazat třeba půlku skladeb ? Citovat
poldy Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 je to niekde zasite v nastaveniach rt4, daju sa mazat jednotlive pesnicky aj cele albumy ... ale kde presne to si nepametam, musel by som do auta a aj tak mam anglicke menu bud nastavenia radia alebo pamet ... su to dva roky co som to mazal a odvtedy uz len usb Citovat
Chuck14 Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Díky zkusím to projet ještě jestli to najdu. Jinak mám tuhle verzi jaké nainstalovat na to ? Můžu rovnou 8.20 ? Tak mazání v jukeboxu jsem našel díky za nasměrování [upravil dne 30/4/13 21:44 od Chuck14] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.