Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaký holící strojek používáte

jaký holící strojek  

14 hlasů

1. 1. jaký holící strojek

• ruční - žiletkový
      40
    • elektrický - planžetový/frézkový
      27

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Žádný. Jednou za týden přejet zastřihovačem, holení je opruz a ztráta času.

:super taktéž

Taky tak,zastřihnu to philipsem a když už to musí být tak planžetový Braun aku/sít,spokojenost.

Frézkový jsem také míval,ale planžeta oholí hladčeji.

Odesláno

S elektrickýmá zkušenost mám s levnýma i drahýma a nějak mne to neoslovilo-oholení bylo jen na oko, ale prostě to nebylo hladké na dotek.

S ručních používám Fusion, ale víc mi vyhovovala Mach3, která díky kratší hlavici lépe zvládala záhyby...

Názor na holení jako cyklista mám zřejmě trochu jiný, než většina \"pořádných chlapů\":D

Odesláno

Holení mě nebaví, kolikrát zarostu na týdenní porost, často mě k oholení donutí zachycení vousů do zipu :D, tudíž u mě zastřihovač nemá šanci.

Holím se Mach 3, vibrační Fusion mám taky někde ve skříni :D Dříve jsem používal to nejlevnější - jednorázovky, to už nikdy více :bojim

Skucimu neporadím, hlavně musí platit toto: \"Hladce oholen, dobře naladěn.\" :D

Odesláno

tak já s tim Fusion Power jsem spokojen, když teda zrovna v něm fungujou baterky :D oholení hladký, ale já se \"musim\" holit 2x někdy i 3x týdně a holit tvář a ještě vytvořit ty proužky, to je občas námaha a proto jsem chtěl něco pohodlnějšího a taky jsem doufal, že je to s tim rychlejší, a jednodušší a hlavně nemusí člověk používat ani vodu a ani pěnu když někde je...

jinak zrovna ten Philips má jak Planžetky, tak i frézky ;)

Odesláno

žiletkovej a každej druhej den,kdybych to nechal dýl,tak už se se mnou otáčí polštář v posteli ,to už pak funguje jako suchej zip:D:D

Odesláno

Zastřihovač. A když se vybičuju, tak elektrika. Mám rotační Phillips i vibrační Braun, ale na mojí tlamu líp funguje Braun....

Odesláno

Zadna elektrika a uz vubec ne nejakej vibrator nebo podobny uchylny vymozenosti :D Stale to jisti ziletka, kdyby mi nevadilo, jak to pak skrabe a nejen me vystacil bych si s oddiem zminenou metodou :)

Odesláno

Chybí mi tam možnost - ŽÁDNEJ !!! :D:D

Holil jsem se poprvé na mé 13té narozeniny a od té doby se frekvence postupně zvyšovala až k povinnému holení 2x DENNĚ (na vojně) - už pár hodin po oholení jsem při kontrole jízdenkou ČSD (modří jistě vědí) drhnul :D

Od návratu z vojny jsem dostal několkrát nápad a vous jsem shodil - naposledy to cca 2letý Pavlík obrečel a ani kdykoli jindy se taková akce v mém okolí nesetkala s pochvalným mručením.

Holit se mně bytostně nebaví a tak jsem moc rád, že můžu žít i se zarostlou tváří

Odesláno

mozno trosku :xvul kedze sa jedna o strojceky na holenie

ale moj philips na vlasy ktory som mal od 2006 frci doteraz a baterka nema najmensi problem (3 strihania za 3 mesiace az potom nabit), odniesli si to len nadstavce ... v porovnani so ``spickovou`` znackou WAHL ktoru mam necely rok a vzdy pred strihanim ho musim nabit .... no a jednorazovky BIC s troma ziletkami sa mi financne oplatia viac ako doterajsi dzilet a wilkinson , vysledok je rovnaky

Odesláno

Zezačátku jsem používal žiletky, ale už pár let mám elektriku.

Používám tohodle Philipse a spokojenost. Bráchovi třeba Philips vůbec nesedí a má Brauna. Takže co člověk to názor.

U elektriky to chce používat častěji, jinak tahá. Na delší porost mám zastřihovač vlasů jak už tu někdo zmiňoval. :cool:

Odesláno

Skuci: protoze jsem driv dost sportoval a mam citlivou plet, tak jsem si v 17 koupil philips s treba britama (takovej dedecek toho, co sis vybral...). Mam ho doted, ale holil jsem se s nim tak 5 let denne urcite a ted uz doma spis lezi, ale porad funguje (jen se mi vylomil vypinac, a uz je tupej (nikdy nemeneny planzety) a nevyplati se do nej uz investovat. K nemu jsem tenkrat jako dar dostal zastrihovac vlasu se samomazaci planzetou. Tou se holim tech zbylych 8 let, a taky jsem na nem nikdy nic nemenil. Takze philips doporucuju....

Braun jsem mel po tatovi, ale starsi, takze nehodnotim.

Z holicich strojku ziletkovych se mi osvedcil mach 3, ale i wilkinson nebyla spatnej. Ono to je ve fnale jedno, jakmile vezmu neco takovyho do ruky, tak je jasny, ze je vsude krev.

Odesláno

Lukaro. přesně ten mám, dovezl sem si ho z Ameriky, používal ho asi půl roku a od té doby leží ve skříni, pro moji tvář není tak ideální jak sem doufal. Holí dobře ale na mě je moc drsnej, zarůstali mě po něm vousy, proto jsem opět volil Phillips( už třetí) a super, stejně tak už mám Phillips na hlavu a taky dobrý.

P.s. Klidně ten Braun někomu za bakšiš prodám:papa

[upravil dne 1/5/13 09:53 od Šalda]

Odesláno

To Scratch, má úplně stejnej problém k kůží, ale ještě vylepšenej tím, že mám brutálně tvrdý fousy a když se ráno oholím do hladka, už odpoledne to škrábe. Zkoušel sem, jestli to třeba není jen o zvyku a huba si třeba zvykne i na každodenní holení...asi čtvrtej den už sem u toho skoro brečel, o krvácení ani nemluvím a vypadal sem jak pojebákovanej puberťák. Takže teď mě doma donutěj se oholit tak jednou za týden a to už je to pak delší, tak se kolikrát ani krev nekoná:)

Odesláno
Žádný. Jednou za týden přejet zastřihovačem, holení je opruz a ztráta času.

:super taktéž

Stejně tak já ... :papa

Jednoznačně souhlasím s pány co jsem citoval.

Dokud jsem se holil, tak nejdřív žiletkou, pak jsem vyzkoušel nějaké strojky a přišel jsem na to, že žiletku ničím nenahradíš, ale je to pracný. Tedy nakonec jsem v éře holení skončil u třífrézkového Braunu. Ovšem to je již historie stará zhruba 20 let, nyní jednou týdně zastřihuji a naprostá spokojenost :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...