Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

první fotografie Peugeotu 407 Coupé

Recommended Posts

Odesláno

No, tak už je to tady. Opravdu povedené Cupé 407. Mě se to moc líbí, co vy na to??? :super

11.jpg

22.jpg

33.jpg

44.jpg

55.jpg

66.jpg

77.jpg

99.jpg

Převzato z AutoRevu.cz odkaz zde: www.autorevue.cz

Peugeot zveřejnil první fotografie nového 407 Coupé, které mělo předpremiéru v podobě konceptu Prologué. Novinka je dlouhá 4 815 mm, široká 1 868 mm a vysoká necelých 1 400 mm. Oproti sedanu kupé trošku povyrostlo, vpředu se natáhlo o 1,1 cm, vzadu pak o 4,1 cm.

Základní model bude mít pod kapotou motor 2.2 16V s výkonem 120 kW (160 k) s maximálním točivým momentem 220 Nm. Následovat bude šestiválcový třílitr s výkonem 155 kW a variabilním časováním ventilů. Maximum točivého momentu dosahuje 290 Nm. A konečně třetím motorem bude naf?ák 2.7 V6 HDI s výkonem 150 kW (440 Nm) a filtrem pevných částic.

:super

Odesláno

Na ten predni previs si furt nemuzu zvyknout .. ale jinak mazel. Tady bych nevahal a sel do nafty ;).

Odesláno

Asi první 407čka, která se mi líbí (konečně pěknej, vyváženej, sportovně laděnej au?ák a ne Ty pokusy o sedan se sportovní tváří nebo ten neplatnej pokus o kombík, kam je problém dát dva kufry a jet na týdenní služební cestu). Sice do kupátka taky bagáž nedáš, ale aspoň si nehraje na to, že bys tam třeba nějakou dát mohl - shrnuto: mě se líbí (rád se za ním na ulici otočím), ale nikdy si ho nekoupím, protože oceňuju úplně jiný věci než je mi Peugeot v nových modelech schopen nabídnout

[upravil dne 7/29/Fri, 29 Jul 2005 14:38:05 +0000Fri, 29 Jul 2005 14:38:05 +0000Fri, 29 Jul 2005 14:38:05 +0000Fri, 29 Jul 2005 14:38:05 +0000 Medvěd]

Odesláno

Medvěde! to neni auto na vožení knížek čéče! to je auto u kterýho ti bude kočí otvírat dveře...:D:D:D

Mě ten převis ani tak nevadí, jen mě ož od první 407 nesedí tem čelní \"černý pokus o úsměv\". U tvavého laku to až tak zřetelné neni, ale v tý stříbrný mě to vyloženě drásá...

Suma sumárum - krásný auto...

Odesláno

Mně by se to bývalo líbilo, kdyby ty 407 neměly ten dementní přední převis... A ty žebrování se mi taky moc nelíbí. Pokud mají nějakou funkci (třeba přívod vzduchu k brzdám), tak se to dalo vyřešit i lépe.

Odesláno

hezčí než sedan. to každopádně, ale stejně se mi šíleně nelíbí ten hroznej převis a pak ještě ta zrcátka...jakoby tam někdo v rychlosti přilepil něco, co tam nepatří...

Odesláno
Původně zaslal: John

Jak jsem už řekl nádhera... a taky bych asi volil naftu přece jen ten krouták je obrovský.. :D:D:D

No Johny... svezli sme se přeci 2,7 HDi a ra teakce motoru a převodovky byla na kafe a cigáro....

Připadá mi, že dokud se tohle nevyřeší tak tuhle naftu opravdu nechci.

Jinak je to pecka panečku až na pár detailů, ale to se pořeší :) Koupíš mi modrou strejdo ?

Odesláno

Hmm. Krááása, krása. Ten interiér je nádhera ne jako ve 406.

Taky bych asi volil naftu jen mam dojem ze to je jedinej motor kterej bude jen s automatem a to bych nechtel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...