Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

packa smerovky - vymena

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

z nicoho nic mi prestal fungovat lavy blinker (pravy ide, vystrazky idu). Dnes mi v servise povedali, ze mam chybnu lavu packu smerovky a treba ju vymenit. Tento diel stoji cca. 400 EUR! Neviete, ci sa to da rozobrat a opravit? Alebo mozno kupit od niekoho, kto predava suciastky Peugeot.

Vdaka za kazdu info.

[Edited on 27/4/13 12:58 by banani]

Odesláno

Pokud je to na auto v tvem podpisu tak nesezenes samotnou packu.

Je to komplet v celku se vsim........prava packa ovladani elektroniky.....rika se tomu COOM.

Pokud ti ale nefunguje jen jedna strana tak to mozna zvladnes opravit.

Je ale potreba sundat airbag,volant,pak samotny COOM a nakonec ho rozebrat.

Je to narocnejsi na zrucnost.

Po otevreni by jsi mohl videt v cem je zrada.

Odesláno

Ano, mas pravdu, nejde len o samotnu packu, je to komplexnejsi diel, ale neviem ako sa to vola :) V servise mi to ukazoval v pocitaci na obrazku, ale malo to tusim len nejaky kod. No nezda sa mi, ze by ten diel vyzeral tak, ze by tam bola aj prava packa. Neviem.

Takze ty hovoris, ze ist tou cestou, ze skusit to opravit. Sam sa do toho pustat urcite nebudem, v Peugeote sa asi nebudu snazit to opravit, ale rovno vymenit diel. Kedze neviem o nikom, kto by sa mi s tym pohral, zatial je u mna pravdepodobna asi alternativa hladat tento diel v bazaroch, prip. po vrakoviskach a potom to dat niekde vymenit.

Odesláno

no na bazaru to moc nenajdes.

Je tam hromada hromada tipu a sance na to ze trefis tip pro svoji vybavu neni moc velka.

Alespon si sundej kryty kolem volantu a zkus si nafotit stitek z toho modulu pod volantem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...