Peugot406 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 caute mozte mi poradit mam problem pri nastartovani ostane svietit kontrolka diagnostiky a auto akosi divne huci ako keby islo na 3 valce niekedy ide normalne nerobi mi to stale.prvy krat mi to vyhodilo asi mesiac do zadu potom po starte uz v pohode tak som jazdil dalej a vcera mi to vyhodilo za jazdy auto stratilo vykon bol som rad ze som dosiel. dnes chytilo normalne a za 5 min znova chcek motora a 3 valce.minuly rok som mal podobny problem chceli mi vymenit pol auta a nakoniec dal som to do servisu a ze bola odvetravacia skrina klukovej hriadele znecistena......ze by sa to za rok zas tak znecistilo??sviecky maju okolo 4 rokov najazdene 25tisic......dakujem za rady. Citovat
koblih69 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Asi bych začal vypůjčením zapalovací rampy... Citovat
Peugot406 Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 nad tym som rozmyslal aj ja ale nemam od koho poziacat a neviem kolko by trval test ked az po mesiaci sa to znova ukazalo a ta cievka je z jedneho kusa neda sa odskusat ako na inych autach Citovat
koblih69 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Na té rampě by mohly být vidět praskliny, jsou tu i fotky - pohledej... Citovat
Peugot406 Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 fuu skusim som tu zaciatocnik ale ked som ju mal vytiahnutu nic som na nej nevidel ona je zaliata cela v plaste Citovat
Eon Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Kdyžtak mám jednu plonkovní rampu, kdyby jsi to chtěl vyzkoušet. Pokud máš RFN, nebo RFR. Citovat
Peugot406 Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 ja mam taku co pridaval foto FUNES je to zaliate v jednom kuse asi by som si nato netrufol ak je dobra by som ju rozbil Citovat
koblih69 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Jinak samozřejmě napřed bych udělal diag... Citovat
Peugot406 Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Kdyžtak mám jednu plonkovní rampu, kdyby jsi to chtěl vyzkoušet. Pokud máš RFN, nebo RFR. mam RFR len ako by som tam prisiel musel by som si ju zobrat do ZA odskusat a potom s5 a problem je ze mi to nerobi stale nahodou mi to pojde zase mesiac a nebude to v tom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.