Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

po nastartovani ostane svieti kontrolka diagnostiky problem coupe 406 2.0 benzin r.v.2001

Recommended Posts

Odesláno

caute mozte mi poradit mam problem pri nastartovani ostane svietit kontrolka diagnostiky a auto akosi divne huci ako keby islo na 3 valce niekedy ide normalne nerobi mi to stale.prvy krat mi to vyhodilo asi mesiac do zadu potom po starte uz v pohode tak som jazdil dalej a vcera mi to vyhodilo za jazdy auto stratilo vykon bol som rad ze som dosiel. dnes chytilo normalne a za 5 min znova chcek motora a 3 valce.minuly rok som mal podobny problem chceli mi vymenit pol auta a nakoniec dal som to do servisu a ze bola odvetravacia skrina klukovej hriadele znecistena......ze by sa to za rok zas tak znecistilo??sviecky maju okolo 4 rokov najazdene 25tisic......dakujem za rady.

Odesláno

nad tym som rozmyslal aj ja ale nemam od koho poziacat a neviem kolko by trval test ked az po mesiaci sa to znova ukazalo a ta cievka je z jedneho kusa :( neda sa odskusat ako na inych autach

Odesláno
Kdyžtak mám jednu plonkovní rampu, kdyby jsi to chtěl vyzkoušet. Pokud máš RFN, nebo RFR.

mam RFR len ako by som tam prisiel musel by som si ju zobrat do ZA odskusat a potom s5 a problem je ze mi to nerobi stale nahodou mi to pojde zase mesiac a nebude to v tom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...