Butchi Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Z niceho nic mi prestal fungovat cely stredovy panel ( displej, ovladani klimy, ventilatoru, apod, radio) vubec nesviti a tlacitka nereaguji. Pojistky jsem zkontroloval. Obcas na displeji jenom problikne jeden radek pixelu. Citovat
Butchi Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Jeste takovy poznatek. Pred tim mi nefungovala kontrolka rozsvicenych svetel a tedkom kdyz nefunguje stredovy panel, kontrolka sviti. Citovat
Butchi Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 A nova vec. Za jizdy se ozvou dve pipnuti po sobe s rozsvicenou kontrolkou STOP, ale auto jede normalne. Chybovou hlasku nevidim, jelikoz mi nejde displej :-D Citovat
FrantaCV Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 S prvděpodobností 90% \"upadlo\" ukostření. Hodně trpělivosti při demontáži. Je to fakt \"žrádlo\". Citovat
Butchi Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 ukostreni ceho? nekde za displejem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.