Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

nevie mi nejaky profik povedat, ci kvoli bohatsej zmesi (ostre vacky) moze predna lambda sonda ukazovat falosne zavady na diagnostike? Konkretne mi ukazuje:

-zkrat na lambda sondu (prechodna zavada) P0131 - O2 Sensor Circuit Low Voltage (Bank I Sensor I)

-ovladani ohrevu lambda sondy (prechodna zavada) - P0135 - O2 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 1)

Motor sa mi sprava ako ked som mal vadnu lambdu, tj kolisanie otacok, chcipanie motora, dusenie plynu/motora pri studenom starte.

Lambda je vsak nova- aj predna aj zadna. Mam ju dat zmerat, aby som vylucil, ze je lambda naozaj vadna a je to problem bohatsej zmesi? Inak kontrolka motora sa niekedy pri jazde vypne. Po nastartovani svieti zase :myslim

Neporadi niekto?

[upravil dne 25.4.2013 09:44 od Bloodeye]

Odesláno

Spíše mi příjde jak kdyby tam někde byl špatný dotek na konektoru.Ale je dobré udělat diag a koukat jak se tam ty hodnoty mění.U 1. by to mělo cyklovat a u 2. by to mělo snad taky cyklovat , ale to si nejsem jistý.Spíše by tam měla být snad jen chudá :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...