Bloodeye Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Caute, nevie mi nejaky profik povedat, ci kvoli bohatsej zmesi (ostre vacky) moze predna lambda sonda ukazovat falosne zavady na diagnostike? Konkretne mi ukazuje: -zkrat na lambda sondu (prechodna zavada) P0131 - O2 Sensor Circuit Low Voltage (Bank I Sensor I) -ovladani ohrevu lambda sondy (prechodna zavada) - P0135 - O2 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 1) Motor sa mi sprava ako ked som mal vadnu lambdu, tj kolisanie otacok, chcipanie motora, dusenie plynu/motora pri studenom starte. Lambda je vsak nova- aj predna aj zadna. Mam ju dat zmerat, aby som vylucil, ze je lambda naozaj vadna a je to problem bohatsej zmesi? Inak kontrolka motora sa niekedy pri jazde vypne. Po nastartovani svieti zase Neporadi niekto? [upravil dne 25.4.2013 09:44 od Bloodeye] Citovat
velkybanan Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Spíše mi příjde jak kdyby tam někde byl špatný dotek na konektoru.Ale je dobré udělat diag a koukat jak se tam ty hodnoty mění.U 1. by to mělo cyklovat a u 2. by to mělo snad taky cyklovat , ale to si nejsem jistý.Spíše by tam měla být snad jen chudá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.