henrike Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Zdravím priatelia , na mojej 2,5 td ma už dlhšiu dobu privádza do zúrivosti servo , a síce 2,3 dni je všetko v poriadku , servo funguje ako má , potom mu preskočí a 1až dva dni je nefunkčné , volantom sa nedá pohnúť pokiaľ sú kolesá v kľude . No a potom opať 2-3dni je všeko v najlepšom poriadku , a takto sa to cyklicky opakuje . Servo čerpadlo je okolo osky vlhké , ale nie nejako tragicky , kvapalina nemizne . Stretli ste sa s niečim takýmto ? Citovat
Freedy Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 A máš klasické servořízení nebo proměnné? Mě tohle dělalo když blbnul ten proměnný regulátor, který je před přednim levým kolem vedle abs. Na vyzkoušení stačí z něj odpojit konektor a mělo by řízení fungovat pořád stejně zlehka. Citovat
henrike Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Tak to veru neviem , ale ked to funguje tak mam dojem ze to ide lahko pri akejkolvek rychlosti , hned zajtra to omrknem ci tam je nejaky regulator a ak tam bude odpojim ho . Citovat
henrike Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Na moje počudovanie som zistil že mám premenné servoriadenie , ale keď som ho odpojil , žiadna zmena sa neudiala . Napadlo ma ešte pri stojacom aute vytočit motor na 4000 ot , a riadenie šlo tak na 70 perc ľahko ako by malo ísť . Čiže ono to servo nie že nejde , ale ide akokeby v nejakom útlme . Každopádne vďaka za inšpiráciu Freedy . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.