Guest DD Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 No jo, to se stává i grafikům Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 to je beztak nějaká ku... , ale má skvostné kalhotky. Takové jakože k ničemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Něco mi to připomíná Ale viděl jsem i odvážnější kousky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 heh DISCO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Původně zaslal: Hadra to je beztak nějaká ku... , ale má skvostné kalhotky. Takové jakože k ničemu To bych se možná hádal, dělám v tomto oboru skoro 8 let a vím co kam chodí za lidičky … Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Heh tohle je oblíbenost DJe Corvina Daleka a jeho asistentek ale mě se to nějak vyhejbá sakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Kupodivu se to zedníkům nestává (ku..y se asi bojej výšek nebo co) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ty brdo uz vim co asi bude mi budouci povolani ze ja se daval jeste na vejsku mohl jsem uz delat DJ...... ale treba i v mim povolani se vleze nekdo pod stul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts