Tantor-BN Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 ahojte neviem tu najst tu temu o sedackach. pasuju z cabria new na odl 3dver.? alebo cim sa lisia? prepacte ale neviem tu najst tu temu Citovat
N3R3Z Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Ahoj, jak se to vezme... pasují, ale jsou užší než ty z klasickýho 3dv. protože cabrio má širší prahy Máš v podstatě 3 možnosti: a) nadstavíš boční úchyty (ty co jsou do prahů auta) a chytíš to dlouhýma šroubama b) seženeš si staré nebo roztrhané sedačky z 3dv. new model a předěláš si čalounění c) sehnat si sedačky z klasického 3dv. Osobně mám momentálně v autě taky sedačky z cabria. Řidičovu sedačku jsem si přečalounil na starý rám, takže tu jsem nadstavovat nemusel, spolujezdcovu sedačku jsem měl starou bohužel old model (bez božního vedení), tak jsem nadstavil boční úchyty a přes dlouhý šrouby jsem to tam normálně namontoval. Už to tak mám přes rok a bez problémů Citovat
Woiser Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Zdravím, měl bych dotaz na peugeoťáky co už vyndavali sedačky z 306tky... Měl bych si na něco dávat pozor při vyndavání sedaček? Jsou tam nějaký chytáky v podobě malích háčků, příchytek nebo tak něco? Jak vůbec na to? Sundat boční plastové krytí a to mi otevře cestu k uchycení samotných sedaček? ptám se jelikož když něco vydavám tak se mi většinou podaří neco ulomit Citovat
marko306 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Sedačka drží na štyroch torxoch. Posuň sedačku dopredu a dostaneš sa k zadným, potom posuň sedačku dozadu a dostaneš sa k predným torxom. Ešte pred tým odpoj konektor/konektory ktoré sú pod sedačkou. Počet konektorov záleží o toho akú máš výbavu. Minimálne jeden tam určite máš a ten je od pyropásov, potom ak máš bočné airbagy, to je druhý a ak máš vyhrievanie sedačiek, tak to je potom tretí. Citovat
Woiser Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Jo takže žádný chyták tam není :-) děkuju za pomoc! S těma konektorama to bude snadné ^^ myslím si že moje výbava je absolutně nulová Tudíž tam bude pouze jeden Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.