Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jak se to vezme... pasují, ale jsou užší než ty z klasickýho 3dv. protože cabrio má širší prahy

Máš v podstatě 3 možnosti:

a) nadstavíš boční úchyty (ty co jsou do prahů auta) a chytíš to dlouhýma šroubama

b) seženeš si staré nebo roztrhané sedačky z 3dv. new model a předěláš si čalounění

c) sehnat si sedačky z klasického 3dv.

Osobně mám momentálně v autě taky sedačky z cabria. Řidičovu sedačku jsem si přečalounil na starý rám, takže tu jsem nadstavovat nemusel, spolujezdcovu sedačku jsem měl starou bohužel old model (bez božního vedení), tak jsem nadstavil boční úchyty a přes dlouhý šrouby jsem to tam normálně namontoval. Už to tak mám přes rok a bez problémů ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím, měl bych dotaz na peugeoťáky co už vyndavali sedačky z 306tky...

Měl bych si na něco dávat pozor při vyndavání sedaček?

Jsou tam nějaký chytáky v podobě malích háčků, příchytek nebo tak něco?

Jak vůbec na to? Sundat boční plastové krytí a to mi otevře cestu k uchycení samotných sedaček?

ptám se jelikož když něco vydavám tak se mi většinou podaří neco ulomit :D

Odesláno

Sedačka drží na štyroch torxoch. Posuň sedačku dopredu a dostaneš sa k zadným, potom posuň sedačku dozadu a dostaneš sa k predným torxom.

Ešte pred tým odpoj konektor/konektory ktoré sú pod sedačkou. Počet konektorov záleží o toho akú máš výbavu. Minimálne jeden tam určite máš a ten je od pyropásov, potom ak máš bočné airbagy, to je druhý a ak máš vyhrievanie sedačiek, tak to je potom tretí.

Odesláno

Jo takže žádný chyták tam není :-)

děkuju za pomoc! :super

S těma konektorama to bude snadné ^^ myslím si že moje výbava je absolutně nulová :blicismajlik Tudíž tam bude pouze jeden :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...