gvg Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ahoj, vypadá to, že se se mnou s největší pravděpodobností loučí kompresor. Zapnu to, tak 10 minut se nic neděje, pak začne hučení a takovej podivnej zvuk. Když vypnu klima, přestane to. Hučení se nejvíce projevuje okolo 1900 ot./min. Slyšel jsem i názory, že by to mohla dělat napínací kladka klíňáku, příp., že by mohl být malinko z osy. Dokázal by se mi k tomu někdo vyjádřit? Nu a teď to důležité - pokud by někdo měl funkční kompresor za rozumný peníz, ozvěte se. Moc a moc děkuju!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Jestli je stejný s 1,9TD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Z 1,9TD čeho? 306, 406, 405?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Z 405, ale s 306 TD je shodný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Tak jsem se koukal na čísla dílů a nevypadá to, že byly stejný... Realita je samozřejmě jiná. Zjistím obj. číslo/typ kompresoru a dám vědět. Jo, mělo by to bejt na náplň R134.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David 106s16 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 TU motor a XU motor ma jinej kompresor. Taky tady mam jeden, primo na TU motor.Jen by to chtelo kouknout jestli jsou vyvody na hadice svisle, tj nahoru, nebo vodorovne, tj rovnobezne s chladicem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Ahoj, takže jeden vývod hadice, která vede do výparníku v kabině je nahoru a druhá hadice, která vede do chladiče, je rovnoběžně s ním. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David 106s16 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 ˇPrimo z toho kompresoru vede jedna hadice-vlastne kovova trubka-nahoru a jedna vodorovne??? Ses si jistej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Zejtra to vyfotím a pošlu ti e-mail, možno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Poslal jsem ti dnes mail. Původně zaslal: David 106s16 Primo z toho kompresoru vede jedna hadice-vlastne kovova trubka-nahoru a jedna vodorovne??? Ses si jistej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts