Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj koupil jsem 405ku a az u přepisu jsem zjistil že nemám P405 1.6 sri ale 405 2.0 SRI,mohl by jste mi poradit co s tím a nebo je tu někdo kdo by mi prodal vyměnil doklady toho chlápka sem viděl na posled když si odnášel peníze za vůz a já začínám být zoufalý protože sem mladej a nechci platit tak vysokou pojistku.Předem dekuji Mára 405

Odesláno

tak za

a) Jak muzes nevedet jakej tam mas motor? Ses nedival na vin a do technicaku nez jsi to koupil?

b) a co kupni smlouva tam to neni?

c) a je to tak ze je to dvoulitr a v papirech je taky dvoulitr? Nebo je to nejak na pul

d) A jestli te tak nici dva tisice za rok na provozu tak sis nemel kupovat 405ku

A viz vlakno jak predelat 1.2 GTI na 1.9 GTi ROZHODNE nedoporucuju nejaky carovani s papirama.

Jestli ti to tak vadi, tak tu 405ku prodej, zaplat dan z prijmu a kup si treba 309 1,4 nebo 205 1,1 a bude to.

Omlouvam se ze jsem tak hnusnej ale bohuzel neni vychodisko

Odesláno

To jsi ještě docela málo hnusnej, já bych to napsal hůř. Zcela vážně, už poněkolikáté - pokud nemáte na rozdíl 2-3tis na pov. ručení za rok, tak si žádná taková auta nekupujte! Proti tomu, co to auto bude provozně vyžadovat, aby bylo aspoň trochu OK, jde o naprosto směšnou částku - auta se prostě nekupují podle výšky povinného ručení!!! Ale to je jak mluvit do dubu, což? Pokud nemám než 20tis a potřebuju nutně jezdit, radši koupím slušnou š120. Pokud mám 40, tak slušnou 205. Veškeré levné 405 (jako za 30 apod) jsou dývno neudržované pasti na dojetí, co když na nich něco lehne, tak většinou nemá smysl to opravovat - a tak je taky třeba ty auta brát. Výjímky sice taky jsou, to nepopírám, ale představa, že všichni trefíte zrovna na tu výjímku, je naivní...

Odesláno

Ano ano, pro příklad....včera se dokončila v mé 106 ( 93) výměna spojky, poloosy, kotoučů a spodních čepů a hle ....15 300 v prdeli. Tak jsem jen zalapal po dechu a stejnak to musím zaplatit. A jen pro Tvou představu...kupoval jsem si zahraniční auto s tím, že jsou spolehlivé, kvalitní a nemusí se do nich investovat. To jsem se ale kravsky spletl. A proto má můj PG 106 vyřčenej ortel a zároveň podmínku, že se ještě něco rozesere a putuje z domu a já si kupuju šáde za 5 tis, budu dolívat olej, bude se třepat, ale spravím si všechno sám a je na to sedm prdelí náhradních dílů všude a za levno. A a za cenu jedné 106 si těch šáde koupím 10. Takže koupit si 405, abys ušetřil je naprostá KRAVINA i z mého pohledu. A neskontrolovat si techničák s motorem a autem, tak promiň, ale jak seš mladej.....nesmíš být blbej. Teďka kápni na dalšího blbce, kterej si toho nevšimne, koupí to a přestěhuje se na druhej konec republiky.

Odesláno

Každé auto potřebuje nějakou údržbu, a čím je auto satší, a především čím víc předchozí majitel údržbu zanedbával, tím je prostě dražší. Kecy o \"držácích\" jsou prostě jen kecy - seběvětší držák se totiž dá \"zabít\". A vůbec nejhorší je koupit auto od někoho, kdo si pochvaluje, jaký je to držák, že na tom nemusel x let vůbec nic dělat - tady právě je vysoká pravděpodobnost toho, že se vám pak vysype úplně všechno myslitelné...

Odesláno

Dekuju všem za váš názor!Vím že jsem blbec na entou ale spíš jde o princip než o 2-3000 za rok navíc!To že do 405ky budu muset narvat ještě aspoň 40-50000 aby drobet vypadala je mi jasný!Dal sem za ní 41000 jinak lítá jako drak a po technický stránce je taky OK me jde jen o ty papíry.Ale jinak dík Mára:aut

Odesláno

Na princip se vyprdni a na papíry zvláš?. Je mnohem cennější mít auto papírově čisté, než ušetřit 2tis ročně za nějaká harakiri, u kterého hrozí, že jej dříve nebo později někdo odhalí - těch případů už je totiž tolik, že si toho příslušné orgány začínají dost všímat. A ten dvoulitr aspoň jede líp, a žere prakticky stejně... Starý nebo nový model, za tyhle prachy?

Odesláno

Hele oddie nejraději bych mu to narval někam do pr......!Ale chlápek jak přišel tak odešel!Najít jinýho blbce?Tady na Plzeňsku určo nee,tady jsem až moc známej.Jedině schodit to ze skály,nebo na ND to trvá dlouho.:myslim

Odesláno

Hele tak mas v papirech neco jinyho nez ve skutecnosti?

A souhlasi alespon VIN?

A jak vypada ta kupni smlouva? (doufam ze nejaka existuje)

Jinak to auto muzes rovnou odvezt policajtum.

Odesláno

Jinak musím, Máro, konstatovat, že ten inzerát, co sis dal do \"bazaru\", je velmi těžce mimo mísu. To si hodláš naběhnout ještě víc, a naházet co nejvíc prachů do kanálu???

1) když chceš mít el. okýnka i vzadu, v žádném případě není třeba měnit zadní dveře, úplně postačí vyměnit stahovačky, víme? Ba dokonce, jsou stahovačky a tapecíry shodné sedan - combi, zatímco celé dveře nikoliv.

2) když se dělá přestavba, je naprosto a zcela šumák, co je v TP zapsáno za barvu. I kdyby zde byla zapsána barva sraček, při převodu či kdykoliv později se to jednoduše dá změnit - za 10Kč. Stejně tak nemusí být striktně dodržen rok, pouze model (u sedanu, u kombi ani to)

3) jestli to auto papírově sedí - tzn. VIN na autě odpovídá tomu co je v TP, a není to převařované, je nesmysl jakkoliv s \"papíry\" šachovat - vždy to bude jen a jen ke škodě.

Odesláno

Petano,kupní smlouva existuje na to sem si dával pozor.V kupní smlouvě jsou napsaný veškerý údaje o vozidle jen tam není obsah.To co je napsáno v TP souhlasí s tím co je na autě,zkrátka čísla z 2.0 jsou naházený na 1.6.Uz na to kašlu až bude víc času zkusím sehnat 2.0 motor a vrazím ho tam zpátky.

Odesláno

ODDIE,auto sem přivezl není to ani týden se vším se seznamuju jak s autem tak s náhradními díly.Počítam s tím že ze začátku budu za upllnýho blbce.Ale teď když sem tady tak se nejdřív zeptám protože si myslím že tu jsou férový,šikovný a chytrý lidičky!Co se týče tech dveří mám tam středový panel z Peugeota (v plný výbavě) a jelikož nefunguje rozhodl jsem se že bude.Čísla v TP souhlasí s autem aradši se do toho vrtat nebudu.Zatím moc děkuju adoufám že až bude můj drobeček hotový sejdem se na někém srazu osobně.Mára 405

Odesláno

počkej,počkej kamaráde mě to připadá celý nějaký divný!Přeci před přepisem na nového majitele(tebe)se musí uzavřít nový povinný ručení na tvoje jméno a v pojiš?ovně by na to určitě přišli jakej je to obsah máš to vůbec přepsaný?Nebo jsi to zaplatil,borec ti dal káru a TP si sám odhlásil na tebe,poslal ti ho a teprve pak jsi si toho všimnul.To máš asi smůlu jestli máš papíry na 2 litr a motor 1.6ku.V TP je výměna motoru zapsaná?No asi těžko by to někdo schválil,spíš to borec zkoušel,právě kvůli nižšímu ručení,vyměnil motor,zjistil,že to nejde tak se toho zbavil s tím,že ti tvrdil že je to 1.6ka.Asi by to šlo brát jako podvod a zkusit chlapíka postrašit,ale nevím,nevím!

Odesláno

No, tak jako, třebas ten člověk co to prodal, nemusí být ani zapsanej v TP. To taky de v pohodě. Já koupil eRko, přihlásil ho plnou mocí na přítulku, pak se s ní rozešel, pak udělal plnou mocí výmaz motoru,eRko prodal a jelikož mi nemůže přítulka přijít na jméno, tak jsem si napsal plnou moc, podepsal přítulku, auto odhlásil a prachy od kupce zinkasoval. Na kupní smlouvě funguju pouze jako zprostředkovatel a to bych tam beztak ani být nemusel. Tím pádem jsem nedohledatelnej. A teď jsem to napsal a zavřou mně.:myslim

Odesláno

Ráďo asi tak nějak to bylo.Zkrátka sem nale?el!Já ho můžu postrašit čím budu chzít(více méńe)ale chlapík na té adrese kde bydlel už nebydlí a v práci také není a jako na potvoru tel. číslo neexistuje.Udělám to samé co zkoušel on,ale narvu tam zpátky 2.0.kdy už zaněj platím ta a? ho tam mám!Jinak dík za zájem!:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...