Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

predne repro do 306


sneakk

Recommended Posts

mam v plane vymenit kabelaz k prednym repro na 306-ke, a mam preto dotaz, ci mi niekto vie poradit ako rozmontovat palubovku, pripadne jej cast na to potrebnu, a pripadne nejaky postup ako vybrat tapacirung prednych dveri - chcem tam vymysliet nejake vytlmenie. Vopred vdaka za vsetky navrhy/napady/pripomienky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Tak s tou palubovkou ti poradim takto.

1. Ak to chceš spraviť original,tak palubovku nemusiš vyhadzovať,ale stači vybrať podlahu.Pod nou idu kablove rozvody do dveri,do čerpadla (na D len plavak) a do zadných svetiel.Tie dverove zvazky končia vždy až pri dverach v stlpiku.A celý tento zvazok je spojeny s pristrojovkou a dalšimi rozvodmi dole pod pristrojovkou,napravo od stredoveho panelu.Su tam 2 konektory uchztene pod ventilatorom kurenia.Tu končia aj repro.Preto,ak to chceš spraviť poriadne,natiahni nove kable od tychto konektorov,cez polovicu stredoveho panelu,popri polovici hlavneho tunelu,pod vystužou pod pravou sedačkou,cez prechodky,popri pravom prahu až po stlpik.A tam ich naletuj do toho okruhleho konektora.To je prave repro.Lave je trošku žložitejšie,pretože ide popri stredovom tuneli až pri zadne sedačky a tam prechadza na druhu stranu tunela a ide popri nom po vyztuhu lavej sedačky a tam popri nej až po stlpik.Ked to spraviš takto,budeš to mať ako original.

2. Alebo potom je dalšia možnosť bez vyberania pristrojovky,a to natiahnuť tieto repro kable od radia,dolu stredovym panelom,popod koberec,a po stlpik.Tu ti stači na každu stranu tam 1.5m kabla.Ale to už neni take...take origoš.

3. Alebo potom ešte ma dalšia možnosť napada,a to sa da takisto,ale nie popod podlahou,ale cez pristrojovku.

Tie konektory v stlpikoch sa daju vybrať aj bez vyberania pristrojovky.Ide o teba,ktory spôsob si vyberieš.Ja osobne by som robil ten prvy,sice robota nadlhšie,ale mam pocit,že je to spravene original.Ten posledny je najjednosuchši,ale zase len tak narychlo,čiže tym by som to nerobil nikdy.Ja som robil niečo podobne,ale natahoval som kable k zadnym repro.A tie idu tiež v hlavnom zvazku.Takže teraz si môžem povedať,že to nemam odlflaknute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...