Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jestli byste mi mohli doporučit společnost, která nabízí fólie na autoskla za dobrou cenu v okolí Nového Jičína (MS kraj). Mám nabídku přímo z NJ za CZK 3300, což mi přijde docela dost na 2 malé boční okýnka + zadní. Peugeot 206 HDI, 66 kW, 3-dveřové.

Moc děkuji.

Martina

Odesláno

Dobrý den,

ještě bych se ráda zeptala. Našla jsem na internetu (ze zákona) toto:\"Na předních bočních sklech je ze zákona povoleno zatmavení max. 30%, tj. propustnost 70%.\" Jak to bude v zahraničí, např. Slovensko, kde na předních bočních autosklech jsou jakékoliv folie zakázány (myšleno tak, že v Česku je podle zákona mít můžu, ale když pojedu na Slovensko a bude mi auto kontrolovat policie, tak jestli to nebude problém).

Děkuji mockrát.

Martina

Odesláno

Maroš: Problémem ale je, že u dnešních vozů jsou skla zatmavena již z výroby, často na propustnost 70%, tudíž žádná folie (krom bezpečnostní) nelze ani v ČR na přední boční okna umístit.

Odesláno

Ahoj mohl by mi taky někdo doporučit nějaký servis kde zatmavují okna v okolí litoměřic ? Chci zadní dveře a zadní okýnka. mám 5dv. kolik bych si měl asi tak připravit vubec nemám tušení. :)

Odesláno

V Přerově to dělá jedna firma ( maník ) 500kč za stahovačku, 200 za malé okýnko u kombíku a 1000 kč za velké zadní okno

-kdyby někdo chtěl najdu vizitku ;)

[Edited on 24/4/13 11:00 by podolak2]

Odesláno

a jeste pro zajimavost.

Take chci zadni bocni a dostal jsem nabidku v Plzni - ne ten Japkor - na 1200 bez DPH

priloha je moc velka tak ji vecer zkusim strcit na ulozto nebo nekam jinam

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno
Ahoj mohl by mi taky někdo doporučit nějaký servis kde zatmavují okna v okolí litoměřic ? Chci zadní dveře a zadní okýnka. mám 5dv. kolik bych si měl asi tak připravit vubec nemám tušení. :)

já chci skusit tuto firmu je ve Velvarech, asi nejblíž litoměřicím co jsem našel

http://www.reklama-mazochova.cz/tonovani-autoskel/

• O 2 týdny později...
Odesláno
Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jestli byste mi mohli doporučit společnost, která nabízí fólie na autoskla za dobrou cenu v okolí Nového Jičína (MS kraj). Mám nabídku přímo z NJ za CZK 3300, což mi přijde docela dost na 2 malé boční okýnka + zadní. Peugeot 206 HDI, 66 kW, 3-dveřové.

Moc děkuji.

Martina

ahoj, v ostrave za tri tisice vsechny okna krom predniho. Jestli chces poslu kontakt ? :)

Odesláno

je to v ove, ptal jsem se na me auto a za 3000 vsechny okna, krome predniho.

Mam pazouta 206 3dverovy sikma cast, celkova cena 3000. Doba prace 90 minut a muzou prijet i k vam domu a udelat to u vas, jen jim musite poskytnout prostory. Vsechno atestovane a se zarukou. Mam v planu pristi tyden vyzkouset, tak dam vedet.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ladiss: normálně stáhneš trochu okno a koukneš jestli vidíš přechod mezi sklem a \"prostorem kde je okno stažené\" já pozoroval přechod(ne moc) a měřákem jsem naměřil 68% propustnost :D p 206 2000

Odesláno
Ladiss: normálně stáhneš trochu okno a koukneš jestli vidíš přechod mezi sklem a \"prostorem kde je okno stažené\" já pozoroval přechod(ne moc) a měřákem jsem naměřil 68% propustnost :D p 206 2000

no právě malý přechod tam je, ale to se mě zdá že je skoro u každého auta( i u starého). Chtěl jsem dát dopředu alespoň tu nejslabší folii, aby to nevypadalo zas tak blbě... chtělo by to někoho s měřákem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...