Maroš Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli byste mi mohli doporučit společnost, která nabízí fólie na autoskla za dobrou cenu v okolí Nového Jičína (MS kraj). Mám nabídku přímo z NJ za CZK 3300, což mi přijde docela dost na 2 malé boční okýnka + zadní. Peugeot 206 HDI, 66 kW, 3-dveřové. Moc děkuji. Martina Citovat
MilanF1 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Cenu lze jistě dostat níže, bohužel Plzeň máš hodně z ruky, alespon pro inspiraci: http://www.japkor.cz/autofolie-okenni-folie Citovat
Maroš Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Dobrý den, děkuji, mrkli jsme na cenu, um, skoro o polovinu míň... Martina Citovat
Maroš Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Dobrý den, ještě bych se ráda zeptala. Našla jsem na internetu (ze zákona) toto:\"Na předních bočních sklech je ze zákona povoleno zatmavení max. 30%, tj. propustnost 70%.\" Jak to bude v zahraničí, např. Slovensko, kde na předních bočních autosklech jsou jakékoliv folie zakázány (myšleno tak, že v Česku je podle zákona mít můžu, ale když pojedu na Slovensko a bude mi auto kontrolovat policie, tak jestli to nebude problém). Děkuji mockrát. Martina Citovat
MilanF1 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Maroš: Problémem ale je, že u dnešních vozů jsou skla zatmavena již z výroby, často na propustnost 70%, tudíž žádná folie (krom bezpečnostní) nelze ani v ČR na přední boční okna umístit. Citovat
pimpos Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Ahoj mohl by mi taky někdo doporučit nějaký servis kde zatmavují okna v okolí litoměřic ? Chci zadní dveře a zadní okýnka. mám 5dv. kolik bych si měl asi tak připravit vubec nemám tušení. Citovat
podolak2 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 V Přerově to dělá jedna firma ( maník ) 500kč za stahovačku, 200 za malé okýnko u kombíku a 1000 kč za velké zadní okno -kdyby někdo chtěl najdu vizitku [Edited on 24/4/13 11:00 by podolak2] Citovat
rhinos Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 a jeste pro zajimavost. Take chci zadni bocni a dostal jsem nabidku v Plzni - ne ten Japkor - na 1200 bez DPH priloha je moc velka tak ji vecer zkusim strcit na ulozto nebo nekam jinam Citovat
Návštěvník Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Ahoj mohl by mi taky někdo doporučit nějaký servis kde zatmavují okna v okolí litoměřic ? Chci zadní dveře a zadní okýnka. mám 5dv. kolik bych si měl asi tak připravit vubec nemám tušení. já chci skusit tuto firmu je ve Velvarech, asi nejblíž litoměřicím co jsem našel http://www.reklama-mazochova.cz/tonovani-autoskel/ Citovat
to.me.k Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli byste mi mohli doporučit společnost, která nabízí fólie na autoskla za dobrou cenu v okolí Nového Jičína (MS kraj). Mám nabídku přímo z NJ za CZK 3300, což mi přijde docela dost na 2 malé boční okýnka + zadní. Peugeot 206 HDI, 66 kW, 3-dveřové. Moc děkuji. Martina ahoj, v ostrave za tri tisice vsechny okna krom predniho. Jestli chces poslu kontakt ? Citovat
ChouLu Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 I přední boční? S atestem a kartičkou? Citovat
to.me.k Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 je to v ove, ptal jsem se na me auto a za 3000 vsechny okna, krome predniho. Mam pazouta 206 3dverovy sikma cast, celkova cena 3000. Doba prace 90 minut a muzou prijet i k vam domu a udelat to u vas, jen jim musite poskytnout prostory. Vsechno atestovane a se zarukou. Mam v planu pristi tyden vyzkouset, tak dam vedet. Citovat
ChouLu Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Hoď mi na ně kontakt do SZ, hodím pokec Citovat
to.me.k Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 v pohode, ale az v pondeli, ted nejsem na pc a nepamatuju jsi stranku Citovat
Ladiss Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 pánové jak poznám jestli mám přední okna zatmavená už origo? mám 406 rv. 2000 Citovat
joshiki Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Ladiss: normálně stáhneš trochu okno a koukneš jestli vidíš přechod mezi sklem a \"prostorem kde je okno stažené\" já pozoroval přechod(ne moc) a měřákem jsem naměřil 68% propustnost p 206 2000 Citovat
Ladiss Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Ladiss: normálně stáhneš trochu okno a koukneš jestli vidíš přechod mezi sklem a \"prostorem kde je okno stažené\" já pozoroval přechod(ne moc) a měřákem jsem naměřil 68% propustnost p 206 2000 no právě malý přechod tam je, ale to se mě zdá že je skoro u každého auta( i u starého). Chtěl jsem dát dopředu alespoň tu nejslabší folii, aby to nevypadalo zas tak blbě... chtělo by to někoho s měřákem Citovat
joshiki Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 pro instalaci folii se podívej po firmě, která měřák vlastní. V brně o jedné vím a má i celkem v pohodě ceny-viz zde http://autofolieds.cz/tonovani-autoskel/cenik kdyžtak mám folie na svém autě tady na clubu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.