Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

voda v interieri


buboman1

Recommended Posts

ahojte.z chladica sa mi pomaly stracala voda a na koniec som zistil ze mam celu soferovu stranu vo vnutri podmocenu.tak som to dnes rozobral,vyhodil cele spodne calunenie len nikde mi voda nekvape a ani neslzi.akurat coho som si vsimol bolo to,ze ako sa spajaju trubky z motorovej casti a radiator na vykurovanie tak to tam bolo take zaoxidovane.take nieco ako ked je oxidacia na kontaktoch baterie....ale po vode ani stopy...je mozne ze to tadial kvapalo a prestalo?alebo ja uz neviem....nestretol sa niekto s podobnym problemom??inak je to benzin 1,6 80 kW...dakujem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

áno, je to možné, to akože \"zaoxidované\" je dôkaz o tom, že tam chladiaca kvapalina unikala

ak je otvor malý tak sa to mohlo opraviť napr. použitím prípravku na utesnenie chladičov... odporúčam vypustiť chladiacu kvapalinu a použiť nové tesnenie na prírube výmenika kúrenia a potrubia a pri montáži aplikovať všetky šruby príruby nie iba tú jednu, ktorá tam zvykne byť už z výroby jediná, keď je tesnenie nové tak postačuje, keď zostarne, príruba začne popúšťať...

či je na podlahe chladiaca kvapalina alebo voda sa dá celkom dobre rozpoznať podľa charakteristického zápachu kvapaliny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem za reakcie...isto to prepustalo cez ten spoj lebo ako bolo spomenute je tam iba 1 skrutka...co mi bolo hned divne....a ta pena pod calunenim je cela zelena a taka mastna..cize je iste ze tam je v tom aj alycol...pre tento krat to skusim len dotiahnut a dam tam aj ostatne skrutky a uvidim...hadam to nebude horsie.a budem dufat ze mi to zasa nebude tiect az nemusim znova vyhadzovat cele vnutro auta..... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zimě mi to taky dělalo. Za jízdy to bylo vždy v pořádku ale po vychladnutí to začlo kapat. Přidání šroubků nepomohlo. Nakonec jsem vyměnil oba gumové kroužky které jsou v té přírubě. Jestli to je chladící kapalina jsem poznal oliznutím :P je sladká :roker Jinak na určitou dobu by pomohl tekutý přípravek na utěsnění chladiče, ale bude to dočasné řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nadviazem tiez: takisto mokro pod vodicovymi nohami,ten filc dole bol tazky jak moja 2-rocna dcera :D voda z nieho tiekla vyse hodiny,ale z chladice neubuda nic,takze bud diera v podlahe,alebo ucpaty odvod vody pod sklem,ako pisal Koblih. Kde sa nachadza,poradi niekto?:nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...