uf0n Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 zdravím, chcem sa opýta?, či náhodou nemá niekto zo slovenska najlepšie z KE cievku na štartér, pretože mi zhorela a v servise za ňu chcú 2500,- , kamoš mi ju vie prinies? za 1200,- ale až o dva týždne a toľko sa mi nechce čaka? mám 3.0 SV r.v.92, štartér je Valeo, ak by sa niekomu povaľovala a chcel by ju preda? nech sa prosím ozve. dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uf0n Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 zdravím, tak už mám štartér v poriadku, ale pre istotu mi nedopravuje palivo ku tryskám, takže najpravdepodobnejšie odišlo benzínové čerpadlo, chcem sa opýta?, či nemá s tým niekto skúsenosti, či sa čerpadlo dá aj opravi? alebo len vymeni? za iné? ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ja som uz vymenil to cerpadlo treti krat. Opravit sa nedalo ani v jednom ppripade. Ten motorcek je zapuzdreny a da sa rozobrat ale uz to nezlozis. takze kupit novy. a ak ma niekto este jedno tak by som nebol proti. Teraz tam mam zatial z cerpadlo z forda ale nejak to viac s tym papa. Zatial jazdim aj tak na LPG takze moc to neponahla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uf0n Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 zdravim, tak uz to mam vsetko v pohode, cerpadlo bolo \"len\" zaseknute len neviem dokedy bude slapat, ale mam problem zo spotrebou, predtym to zralo nejakych 10-12l v meste a teraz stabilne 16l/100km ci na to dupem alebo nie co sa mi zda dost vela aj na 3.0...ak by nahodou niekto vedel poradit, cim to moze byt tak dakujem, cerpadlom to najskor nebude je tam to iste...majte sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts