Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Megova 207 - Orange Salamanque


Mega

Recommended Posts

Zdravim vsetkych.

Som tu da sa povedat novy ale uz nejaky ten cas navstevujem toto forum a studujem vseliake rady, vychytavky a pod veci takze na plane je mnoho.

Tymto by som vam chcel predstavit moju manDarinku je to 207 ako sa patri :), ide o verziu 207 SLOVAKIA 1.4E 75k. Som druhym a stastnym majitelom tohto vozidla (prve vlastne auto) zhruba od zaciatku novembra minuleho roku. V TP sa pise datum prvej evidencie v SR 14.11.2007. Nikdy burane nejake drobne chybicky krasy sa samozrejme najdu (poskrabany lak v oblasti prednych dveri a predneho narazniku. Ma najazdenych nejakych 88tis km.

Samozrejme som porobil nejake drobne upravy ako prva bola vymena povodneho radia Orava za Alpine IDA-X311RR s cim som musel menit aj ISO kabel kedze ten povodny technici z Peugeotu pri montovani toho stareho radia uplne prerobili doslova ako nejaky amateri (docasnych 12v prepojene na kostru), výmena autobaterie, vymena interierovych ziarovek za LED a taktiez parkovaciek. Nedavno som sa pustil do montovania novych komponentnych reproduktorov JBL CS-6C do prednych dveri a kedze som vzadu nemal ziadne tak som tam hodil tie z prednych ako docasne riesenie.

Ako planovane upravy by som spomenul asi elektrony, kekdze momentalne sa pracuje na zapisani novych rozmerov pneu a diskov do TP, dalej bocne listy do farby karoserie a hmlovky na styl FOGGANG Style, zatmavenie zadnych okien, prednu kapotu a zadne 5 dvere do folie. Uvazujem o palubnom pocitaci hoci este neviem vobec ci to bude v tejto verzii mozne.

Prikladam par fotiek.

Radio:

5fec2f05d6.jpg

Ukazka vyskovych reproduktorov

0ab97a5083.jpg

1ba86b4192.jpg

Nejake foto po nalesteni a navoskovani (pouzil som lestenku aj vosk z Lidlu ako to Koblih odporuca vo svojom vlakne):

d764a78d5e.jpg

b102c1eb38.jpg

Ospravedlnujem sa za nizsiu kvalitu fotiek je to fotene len mobilom.

[upravil dne 19/4/13 18:29 od Mega]

[upravil dne 10/6/13 23:41 od Mega]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta barva je skvělá ;) a doufám, že až si 207ku pořídím já, tak nebudu mít taky takové \"spamy\" ať si dám žluté mlhovky a vstoupím do nějakého Foogang stylu :D

mne sa zlte hmlovky hrozne pacia takze mna nemusi nikto prehovarat :) dokonca som navnadil aj brata aj ked nema peugeot ale na jeho bmw to bude nadhera este si musime nejak nato najst cas :(

Dnes oficialne dorieseny zle opisany VIN od importera a zapisane alter pneu a disky v TP, len pre info peugeot ma poslal s papierom od importera na dopravny inspektorat a odtial ma poslali na obvodny urad dopravy tam som im predlozil papiere co k tomu mam mal som vypisat ziadost (6€ kolok), ozvali sa mi o 4 dni ze potrebujem k tomu este aj protokol z STK ze ohhliadka vozidla nestaci, tak som sa tam vybral tam mi zahlasili ze ma to bude stat 23€ (novy protokol, prepisanie zleho VIN + nova nalepka o TK) nakoniec s TP som siel znovu na dopravny inspektorat a musel doplatit dalsich 6€ za znovu vydanie maleho (umeleho) technicaku. Takze v konecnom dosledku ma to cosi stalo ale konecne to mam opravene a dopisane alter pneu a disky :)

[upravil dne 22/4/13 21:57 od Mega]

[upravil dne 22/4/13 21:58 od Mega]

[upravil dne 22/4/13 21:59 od Mega]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...
to je potřeba u té né sport verze sundat celý nárazník když chceš vyndat mlhovky?

z boku je tam dost kktcky pristup zospodu tiez takze toto bolo jedine a najlepsie riesenie ale sundat to dole nieje vobec problem ak vies co mas robit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...