skupko Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Nevedel som kam by som tento dotaz mal umiestnit, snad toto je vhodne miesto Takze, mozem si kupit od jedneho cloveka knizku "Jak na to? Peugeot 405" ta vsak bola pisana na modely do r. '93. Ja mam model vyrabany od r. '93. Oplati sa mi tu knizku kupit, resp. ake zavazne inovacie boli v novsich modeloch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 V podstatě máš úplně jinej interier -> tapecy,přístrojovka,ovládací panel, elektroinstalace, ovládací prvky... takže z pohledu interieru se ti to určitě nevyplatí... Co se motorů týče, takl nevim, ale určitě tam nějaký inovace budou, který starý modely neměly... A exterier je relativně to samý, ale na to zručnější člověk manuál nepotřebuje, takže já bejt tebou, tak to nekupuju... Jo leda tak za 50,- pro inspiraci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Jo - ještě. když si zařídíš řádné členství, tak na stránkách P-Clubu jsou servisní manuály v PDF souborech a jsou docela pěkně přeloženýn a je v nich kromě dieslovejch motorů vše o novejch i starejch modelech... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Whops... teď mi došlo...já nejsem ještě řádnej člen:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Zrovna na 405-ku tahle knížka docela stojí za to, protože na rozdíl od jiných modelů je toho v ní docela dost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 Původně zaslal: Neon Jo - ještě. když si zařídíš řádné členství, tak na stránkách P-Clubu jsou servisní manuály v PDF souborech a jsou docela pěkně přeloženýn a je v nich kromě dieslovejch motorů vše o novejch i starejch modelech... mal som to chut spravit, len som nevedel, co za manualy su k stiahnutiu, pokial su vsak od Hayes-a bez dieslovych motorov, tak tie uz mam zadara z netu, len tie pre dieslove modely je akosi problem zohnat... vid : A ku knizke: Pokial je tam aj nova elektrika a interier, tak sa mi to fakt neoplati. A motor v \'93 by mal byt tiez novy 1.9TD sa zacal montovat az od \'93 (pokial sa nemylim ) Tnx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Když ti ten nový 1,9TD dám oholený na zem vedle starého 1,8TD, tak je od sebe nerozeznáš. Většina věcí je stejná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 A nakoniec este zistim, ze mam 1.8 TD a nie 1.9 TD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 No - tak alespoň se ti teď ta kniha hodí, když máš starej model (jak jsem četl níže) ...tak alespoň jedno pozitivum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 nojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts