Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry,

chcel by som sa spýtať ako ho zapojiť.

Kupil som autoanténny zosilovač

lenze ked som pozeral zapojenie toho červeného kábla tak mi to akosi nejde do hlavy. Z tohto autoanténneho zosilovača vychádza červený kábel ktorý treba zapojiť na napájanie 12V DC. No lenže na návode je napisane : \"napájanie 12V DC - červený vodič pripojiť na výstup od rádia na (ANT. control alebo remote control, príp. na kontakt 15 od zapaľovania)\" - podotýkam mám originál radio Peugeot 307 - Clarion.

Problem:

keď som pozeral v ktorom kábli ktorých je pripojených do autoradia vela je stálych 12V DC tak som nasiel (prilozeny obrazok) ze ten prud je v modrom kabli (koncovka A kontakt 7) a akosi mi to nejde do hlavy preco z toho zosilovaca ide cerveny a do radia je prud tahani cez modry.

Ďakujem

post-49524-14109630759673_thumb.jpg

Odesláno

nechapu na co chces zesilovac a jeste za radio a jeste ne moc kvalitni ale to je v celku jedno. Nenapsal jsi rok vyroby auta a to zapojeni co tam mas napsane bude asi stale + tak ze by to porad zralo baterku vem zkousecku najdi 15ku a neni co resit? V konektoru byva jen spinanej kterej se odpojuje az po zavreni dveri

Odesláno

ANT control by mělo být OK. Slouží právě pro napájení těchto zesilovačů, vysouvacích ANT a pod. Je pod napětím pouze při zapnutém rádiu. Na 15 bych to nedával kvůli jištění. Na rádiu to má pojistku od rádia a hotovo.

Odesláno

Chcem to tam dat preto lebo radio neudrzi signal a niekde som cital ze by to mohlo pomoct tak to chcem vyskusat lenze neviem kde to zapojit... Kupil som take svorky s ktorymi viem pricvaknut ten kabel ku vodicu ktory je momentalne zapojeny svorkou do radia...

Odesláno

Tento zesilovač nepřipojuj nikam. Výsoký šum a zkreslení, křížová modulace a podobné věci v podstatě vylučují seriózní použití. Je to ztráta času. Buď kup něco slušného nebo tam nedávej nic. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...