Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

super leto..


-vlado-

Recommended Posts

cafte..tak po dlhej dobe opet problem..s velkym P..povedal som si ze toto leto to damtroxa do kopy tak somzacal platnickami,vymenilsom olej a to som na nom vobec nesetril, zmestilo sa 6 litrikov polosintetiky od castrolu asi 460sk za L, na svoje si dosla aj prevodovka..komplet nove filtre..atd atd..vysledok bol asi taky ze voda sa mi namiesto obvyklych 90 drzi na 85...lLENZE...asi po 50km mi zacalo nieco riadne klepat..nakoniec je to spojka..nova stoji12000+vymena 5-6 000..ale problem je v tomze v 94 rokusa vyrabali dva modely..tym padom aj dva typy spojek..lisia sa velkostou .. TAkze otazka..aku spojku tam mam jja??je to 94, novsi model..:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja mam za to ze je to uz novy model..mam mensi volant s airbagom, stredovy panel plus kurenie je uz ako pri poslednyx modelox, predne smerovky mam v hmlovkax , mam velky znak ako pri 406ke, male tlacitka stahovania okien pri radicke presne take iste su aj v 607,a pokial viemtak starsi model ma omnoho vecsie..este sa mi zda ze starsie modely mali nastavovanie spetakov pri radicke ,ja to mam uz na madle dveri..tod moje laicke postrehy... no mne povedali ze su tie spojky dve, a k tej cene viacmenejv tom shope kupujem vsetky nahradne diely a su o dost lacnejsi ako ostatny....neviem este skusim niekde zistit.. JOFO kde si to kupoval, nemas nahodou na nix kontakt??????? co ta visla praca v servise??:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JA som to kupoval normalne v predajni peugeot pokial ho nezrusili. vymienal kamarat a ten si zobral za robotu 1000, rano som mu auto dotiahol a poobede som mal hotove. Ja som zabudol ze mas naftak tak moze byt cena vyssia lebo ze to je udajne trosku mohutnejsia spojka. neviem nevidel som.

A co hovoria niektory ze na tie novsie su diely drahsie skoro o polovicu ak nie raztolko.

Este mam doma krabicu z tej sady a je to od VALEA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...