lampa Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 sice jsem hledal, ale nasel jsem pouze na 306 nejaky chytrak mi urval antenu, antena lezela vedle auta, je urvany takovy ten sroub na kterem to tam drzi. jak jsem se docet, tak antena se rozebira zevnitr - jak je osvetleni, ale jaka antena tam prijde je to jedeno nebo tam musi byt nejaky typ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Já si myslím že stačí jakákoliv, která Ti zakreje díru ve střeše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardacek Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Jednu tu mám, tak jestli se ti chce do dejvic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 2 jardacek: do dejvic mam z prace kousek, tak jestli muzes nex na sebe nejaky kontakt at se muzem domluvit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardacek Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 tel 608774189 ,ale po obědě jedu na dovolenou ,tak kolem 10 h jsem v obi u šterbohol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 antena vyresena, vrakoviste za 100Kc a montaz samo doma (pouze odsoubovani krytu stropniho svetla (hvezdicka - velikost 4) a odsroubovani sroubu (8 klic) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr X Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Původně zaslal: lampa sice jsem hledal, ale nasel jsem pouze na 306 nejaky chytrak mi urval antenu, antena lezela vedle auta, je urvany takovy ten sroub na kterem to tam drzi. jak jsem se docet, tak antena se rozebira zevnitr - jak je osvetleni, ale jaka antena tam prijde je to jedeno nebo tam musi byt nejaky typ ? Ten samy problem jsem resil, kdyz jsem koupil auto. Antena tam nebyla a urvany sroub zustal v zavitu. Ale tak blbe, ze nesel odsroubovat. Sroub jsem odvrtal a vyriznul novy zavit, krasne to vyslo a antena tam skvele sedla a drzi. Antenu jsem na vrakacich nesehnal, koupil jsem original antenu v Peugeotu za 180Kc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bustr Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 když jste ji takhle měnili, neteklo vám do auta kolem anteny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr X Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Původně zaslal: Bustr když jste ji takhle měnili, neteklo vám do auta kolem anteny? Ne, vubec, je to tam krasne utesneny gumou. Jen jsem utahnul sroub, nic vic jsem s tim nedelal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladosak Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Já tam mám anténu s golfa.byla tam už při koupi,tak sem to moc neřešil.Ale pořád se mi zdálo že při větší rychlosti slyším nějakou meluzínu.,protože je moc postavená kolmo.a když jsem ji sundal tak nic. Origoš anténa se mi moc nelíbí,tak jsem sehnal s Forda focuse je pěkná a decentní dnes ji jdu namontovat.Pak vložím foto. [upravil dne 30.12.2008 ladosak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladosak Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 [upravil dne 25.1.2009 ladosak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocenak Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 hmmmm... fakt pěkná.... takovou svět neviděl :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmann Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 ladosak: Super anténa, ještě že takovou nemám, to bych na ni nic nechytil, když žádná není :roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts