Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

nemáte někdo tyto podpěry pod auto? Nechci je na každodenní používání jen příležitostně když je něco třeba udělat. Tak zda se jim dá věřit. :-D Díky za info.

www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|WP2N0moO+EvNJ6ym96nEeG6GA2PlLP3JeYEx/MtbGm7qU+eQOXWH7AkDMKT+k1aTTg6DwPCTEo1v98CvHRYRP0ptrXApLHwGtKe3z0avJ1vhVmCfj3kxpWom6SoEeeLzSnL+ABAt4r73B/HxOW6rAG/vz0cQn7ig+nRUkHUdI3I=

Objednavaci kod: DO CF12466

post-36935-14109630744815_thumb.png

[upravil dne 16/4/13 06:38 od NutT]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Odkaz nefunguje....

Jestli myslíš ty z letáku tak je má kamarád v dílně a lehnout pod auto se nebojí :) tak asi dobrý

[upravil dne 16/4/13 05:45 od Chozeluizskuner]

Odesláno

Doplnil jsem objednavaci kod, kdyby někomu nešel odkaz. Ale zatím to vypadá že je asi pořídím. Jsou za docela pěknou cenu.

Guest servisman
Odesláno

raději dám občas kolo pod práh Co kdyby Jistota je jistrota a nikdy člověk neví .Když není kolo tak aspoň nějaký ten špalek co by zabránil pád auta na zem.už jsem zažil míti auto na sobě ,ale byla tam pojistka takže to dopadlo OK

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem si ty podpěry taky pořídil.

1. Zdá se mi, že se ta četná tyč v ton držáku strašně kýve, zvláště když je vysunutá více než na půlku.

2. nemáte strach, že bouchnete do té zvedecí páky a podpěra sjede? zajíšťujete to nějak?

díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...