pagot Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 existuje nejakej univerzalni kod k tomuhle radiu? verze s kazetou,,bohuzel nemam manual k radiu,,jinak vse ok 3klice manualy vse v aute je puvodni,vcetne lozisek ktery pekne hucej, i kdyz je to dedula r.v95 1.8 16v dovoz srn,, v peugeotu me rekli ze kod k memu vin neni dostupny coz docela na..re. ,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Rádia Philips byly montovaný do 406tek podle typu dva druhy - 4030 (s displejem) a 4050 bez dispeleje - v palubce je multifunkční displej. Záleží na klimě. Ani k jednomu rádiu neexistuje univerzální kód, ale údajně exsistují osoby (nebo i firmy), které za určitý obolus dokáží ten kód zjistit. Myslím, že už to tady bylo řešeno. Zkus vyhledávání. Akorát jsem nepochopil, co mají hučící ložiska společnýho s rádiem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunEAu Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Pagot: Pokud je tve autoradio ORIGINALNE montovane v aute jiz kdyz vyjelo z Peugeotu, tak se da zjistit kod tveho autoradia podle VINu auta a da se zjistit z databaze primo od Peugeotu. Reknou ti jej za poplatek v jakemkoliv autorizovanem servisu, ale me se povedlo kod k radiu zisdkat tady pres forum od \"kamarada nejakeho mistniho kamarada\", ale bohuzel uz si nepamatuju, kdo to byl... kazdopadne jestli to autoradio bylo v aute uz kdyz sjelo z pasu, tak je kod dohledatelnej. Pokud ti v Peugeotu rekli, ze kod dostupny neni, pak to radio asi nebylo montovany uz na vyrobni lince. Dalsi moznost je odblokovani. Provadi to kde kdo, stoji par stovek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagot Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 kod jsem uz dostal od predchoziho majitele,jsou jeste slusni lidi,,nastesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagot Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 to mila s.... kdyz hralo radio neslisel jsem jak hucej zadni loziska,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts