Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde vyváží kola bez středové díry?


Stifler

Recommended Posts

Ahoj,

dlouho jsem se tu na nic neptal, tak to dneska napravím. Mám přezuté letní pneu na své Cyclony, ale narazil jsem na problém, že nemám kde vyvážit kola. Nevíte o někom, kdo by mi dokázal vyvážit kola, která nemají středovou díru a nebude z druhého konce ČR? Ideální by bylo Liberecko, Jablonecko nebo Semilsko, popř. Jičínsko. Nebo mi aspoň poraďte, zda se to dá vyřešit nějakým \"alternativním\" způsobem. Předem děkuju za jakoukoliv radu nebo informaci. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde není línej. K vyvažovačce je prakticky vždy jeko příslušenství \"talíř\". Ale on to musí přehodit -namontovat do vyvažovačky, a možná ji i zkalibrovat (kalibrační kotouč je rovněž v sadě příslušenství).

Míval jsem 605, pamatuji, jak vždy zanadávali a pak to tam namontovali - v několika různých pneuservisech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju za informace. Právěže můj strejc a otec přítelkyně mají oba dva pneuservis a oba mi tvrdí, že na jejich strojích to nejde udělat, tak jsem se zeptal tady, ale odpovědi mě docela překvapily. Sice nevím, jak ten \"talíř\" vypadá, co všechno je nutné udělat, aby se to na vyvažovačku dalo nahodit a správně změřit, ale zkusím si o tom něco zjistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co jsem mluvil s jedním co to dělá,tak říkal že se to musí připravit.A pokud by to použil párkrát tak se mu to nevyplatí

možná máš pravdu, ale pak nastupuje něco jako čest fachmana a snaha vyjít vstříc..., vydělám na těch druhých (těch je nepoměrně více...:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já neříkám, že nevědí, že to lze vyvážit, jen prostě nemají to správné vybavení a i kdyby chtěli, tak mi nemohou vyjít vstříc, to bude asi celé. Budu shánět ještě po dalších známých, kteří přezouvají kola, třeba se zadaří a když ne, tak budu obvolávat oficiální pneuservisy a snad se někde uchytím. :roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano musí se přenastavit vyvažovačka, proto to nechávají na konec směny aby jim to nebrzdilo provoz tím, že to pak musí zase přehodit zpátky. Nicméně není nic špatnýho když mi někdo řekne - hele přijeď odpoledne a udělám ti to a nebo počkej bude to hned ale o 100,- dražší... já to stejně dělám tak, že do servisu odvezu kola a večer si je vyzvednu. Můžou se tam s nima mazlit třeba celej den.

Jinak znám i případy kdy malej servis tuhle hlavu neměl, ale měl domluveno, že si jí vždycky půjčí v jiném servisu - taky řešení jak vyjít vstříc zákazníkovi... ;)

Já jsem na tohle alergickej - když příjdu do hospody a nemaj rohlík k drškovce a ten kašpar není schopnej doběhnout do obchodu tak je něco špatně a už tam papat nebudu ;)

[upravil dne 14/4/13 12:02 od koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...