Guest MMMMM Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Při brždění z vyssí rychlosti se dost klepe volant,čím by to mohlo být. Jinak je volant pevny. Kotouče,destičky vše je nové.Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 No a máš vyvážený kola? Mohlo třeba upadnout olůvko. A nebo blbá geometrie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMMMM Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 A ze by to delalo jen pri brzdeni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Nebylo auto bourané? To může taky dělat a nebo zvlněn kotouč, geometrie a jinak pak nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Pokial by to boli zle vyvazene kolesa, tak by to nemalo robit len pri brzdeni, ale mozne to je. Pocul som o skusenostiach s vyvazovanim kolies...ani znackovy servis nie je zarukou, casto to odflaknu a Ty sa potom mozes cudovat. Skor by som to videl na kotuce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 2 5M: Jsem na tom stejne - nove kotouce, nove desticky, udelana geometrie - pri brzdeni zlehka vybruje volant -- az prijdes cim to je - dej vedet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Nevyvážený kola ti klepou volantem i při ne-brždění ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Koukám že je nás víc, mě to začalo dělat to samý, už podruhý. Poprvé mi vyměnily kotouče a bylo to ok. Teď jsem najel cca 15tis a začalo to znovu. Při brždění vibruje pedál i volant. Přijde mi že to začne dělat když se brzdy zahřejou. Kola mám vyvážený,kdyby nebyli tak to hází i normálně při jízdě. Geometrie je taky dělaná. Před tou první výměnou kotoučů jsem s tím problém neměl, budu s tím muset zajet do servisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Kámošovi to dělalo dost extrémě na BMW E30 (byly to gumy), teď to dělá mírně (asi kotoučë).. jinak bych nechal zkontrolovat poloosy, ložiska poloos, čepy řízení, spodní čepy, tlumiče... Btw: spatný tlumiče dokážou poškodit vše co sem nahoře popsal, nepodceňujte tlumiče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Taky mě to dělalo na 406. Vyměnily mě kotouče i destičky (stejně byli špatný) a dělalo to dál. Nechal jsem vyměnit pneumatiky a je klid. Pro zkoušku si zkus vyměnit přední za zadní a mělo by se to zlepšit, ale toto jen na zkoušku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Mě taky začal klepat volant, ale při jízdě kolem 90-110km/hod a pak to přestane. Asi upadlo závažíčko od kola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMMMM Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Tak je vyreseno,sjeli znovu kotouce na soustruhu a dobry (pripominam ze byly nove,asi nejake mrchy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimbo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 mě se klepou i zuby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 můžou to bejt i kulový čepy u mě to taky bylo,v servisu vypadali ok,ale když jsem je vindal tak už byli volnější Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Původně zaslal: MMMMM Tak je vyreseno,sjeli znovu kotouce na soustruhu a dobry (pripominam ze byly nove,asi nejake mrchy) Jo znamy mi rikal, ze si koupil nejake obyc kotouce, a po prvnim prudkem brzdeni se mu zvlnily...tak je vyhodil, koupil si kvalitni (tedka uz nevim presne jake..bremba ?) a naprosta pohoda...nektere veci delaji z materialu, z ktereho bych ani vazaci drat neudelal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts