Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

205 1.8D netahne....


KoZLiK

Recommended Posts

Posledni dobou pozoruju ze moje pegina moc netahne jak driv..... Sem ji testoval a 130 na 5 po rovince a ma co delat..... chudera.Vymenil jsem vsechny filtry, nafta je tez OK,ale je ro porad stejny.Nevite cim by to mohlo byt?? ze by uz motor pomalinku sel do kytek... tlaky sem nemeril,nakrouceno ma uz ma neco pres 340000km. :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám taky 1.8 peugeotka a jede mi taky tak těch 130, víc jsem radši neskoušel, ale je pravda že jsme jeli v autě tři lidi, možná kdybych tam seděl sám, tak bych se dostal k těm 140, ale proč tak trápit motor, přeci už je jenom v pořádných otáčkách v téhle rychlosti a ty dnešní silnice, je to o hubu. Jinak jak píše oddie, může za tím být spousta věcí proč netáhne. U mě to třeba ze začátku dělaly brzdy, neustále trošku přibrždovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já sem měl taky 205 1.8D a jela bez problému 160, je fakt že neměla 340000, ono taky dos záleží i na teplotě vzduchu a vlhkosti když na to příjde tak prostě když je zima jede lépe. taky určitě bude záležet i na naftě, pneu, atd. hodně věcí jak psal oddie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: oddie

Co bys nechtěl, to je vlastnost ;)

Záleží na stavu všeho, nejde to říct obecně. Jaké máš trysky, kdy to naposledy někdo seřizoval, nepřibržďují ti brzdy? A milión dalších věcí - vč. toho, že motor už je skutečně utahanej.

Uz je to v pohode... Byla to jen vypadla sponka co je na bovdenu od plynu u cerpadla a tim padem sem jel jen na pul plynu..... :bojim ted uz to jezdi jak pred tim... po rovnice 150 z kopce i 170.... :super Dik vsem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...