Huhlanek Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Zdravím všechny, prosím o radu. Již nějakej týden mi nejdou výstražné blinkry a vyhřívání zadního skla. Občas mi s tim koresponduje i zadní stropní světýklo. Nevím čím to je, ale někdo mi říkal, že je asi špatná kostra. Nevíte teda kde je tento okruh ukostřen? Díky za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 V tomto threade najdes linku na elektricke schemy pre 405-ky. A zadara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huhlanek Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Dík za link, ale abych se přiznal v elektrických schematech se nějak nevyznám, no moudrej z toho nejsem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJJD Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 No to nevypadá na ukostření, ale spíš na konektor kolem pojistkového bloku nebo špatný dotyk na pojistce. Nejspíš jde o pojistku F10 (15A), doporučuji ji vyměnit a před tím ji postříkat nožičky kontaktolem (i zásuvku) potom bych vytahal všechny konektory z pojistkového bloku a také je ošetřil kontaktolem takhle bych potom prošel všechny dostupné konektory a pojistky pod palubkou i u motoru (hlavně ty vedle vzduchovýho filtru). Tyto problémy jsou u starších aut normální a jakmile to začne jednou zlobit bute se to muset nakonec projít všechno. Ps. Nejhorší jsou uzemňovací bloky pod předním nárazníkem (mohou způsobit i nefunkčnost větráků a světel) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts