Bustr Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ahojda všichni. Mám ted docela problem s motorem, mam 1,9 SRI. Nastartuju v pohodě a vše je OK, po chvilce co se motor ohřeje začne problikavat mazaní a motor začne škubat, nejde do otaček a po nějaký době chcípne. Při dalšim pokusu o nastartovani je i baterka hotová že s motorem neotočí. Nemá někdo podobny zkušenosti že by poradil? Dík za každou radu. Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Původně zaslal: Bustr Ahojda všichni. Mám ted docela problem s motorem, mam 1,9 SRI. Nastartuju v pohodě a vše je OK, po chvilce co se motor ohřeje začne problikavat mazaní a motor začne škubat, nejde do otaček a po nějaký době chcípne. Při dalšim pokusu o nastartovani je i baterka hotová že s motorem neotočí. Nemá někdo podobny zkušenosti že by poradil? Dík za každou radu. Milan No bejt tebou moc bych to startovat už nezkoušel jestli bliká mazání a motor škube, baterka neni hotová ale spíš přidřenej motor, zkus zkontrolovat stav oleje, jestli neuniká a pak už jen olejový čerpadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bustr Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 Tohle se mi už stalo, teda něco podobnyho, byl to problem s elektrikou, odešli uhliky v altíku. nesvíti uplně,ale jen tak napůl mžoura, kdyby to nemazalo, tak by to svítilo naplno... Olej je na horní, měrce a filtr je taky dobrej. Dva měsíce to auto stalo, pak sem s nim najel 150kilasků bez zavad a druhej den sem vyjel a po chvilce tohle.... a už to trvaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts