Jump to content

Pomoooooooc..... 405 1,9 SRI

Bustr
 Share

Recommended Posts

Ahojda všichni.

Mám ted docela problem s motorem, mam 1,9 SRI. Nastartuju v pohodě a vše je OK, po chvilce co se motor ohřeje začne problikavat mazaní a motor začne škubat, nejde do otaček a po nějaký době chcípne. Při dalšim pokusu o nastartovani je i baterka hotová že s motorem neotočí.

Nemá někdo podobny zkušenosti že by poradil?

Dík za každou radu. Milan :papa

Původně zaslal: Bustr

Ahojda všichni.

Mám ted docela problem s motorem, mam 1,9 SRI. Nastartuju v pohodě a vše je OK, po chvilce co se motor ohřeje začne problikavat mazaní a motor začne škubat, nejde do otaček a po nějaký době chcípne. Při dalšim pokusu o nastartovani je i baterka hotová že s motorem neotočí.

Nemá někdo podobny zkušenosti že by poradil?

Dík za každou radu. Milan :papa

No bejt tebou moc bych to startovat už nezkoušel jestli bliká mazání a motor škube, baterka neni hotová ale spíš přidřenej motor, zkus zkontrolovat stav oleje, jestli neuniká a pak už jen olejový čerpadlo

Tohle se mi už stalo, teda něco podobnyho, byl to problem s elektrikou, odešli uhliky v altíku.

nesvíti uplně,ale jen tak napůl mžoura, kdyby to nemazalo, tak by to svítilo naplno... Olej je na horní, měrce a filtr je taky dobrej. Dva měsíce to auto stalo, pak sem s nim najel 150kilasků bez zavad a druhej den sem vyjel a po chvilce tohle.... a už to trvaaa :(