Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

voda v prahoch a vo vzduchovam fitri :(


sedrik20

Recommended Posts

Záhada vyriešená :) predchádzajúci majtel mal asi menší tukes na narazniku som si všimol že zle drží hmlovka a je jemnulinko oskrety naraznik nedalo mi to a rozohral som to a našiel prasknu tu rúru či sacie potrubie. Je to vymenené už len čakať na dážď či to pomohlo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:mad::mad: prosím Vás kdeže je to tá váha vzduchu? Ja mám 406 HDI 66 kw, bez spodného krytu, žiaľ bývalý majiteľ už ho nemal a mám pocit ze na tej čiernej skrike kde sa dáva filter dole je nejaká diera alebo netesnosť lebo keď pridám tak tamade fučí vzduch. A filter je v časti nasávania stále taky akoby bol zmočený a prašný. V ktorej časti je tá váha vzduchu a ako ju najlepšie vyčistím? ĎAkujem za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od vzduchovýho filtru ti jde dolů plastový potrubí až do podběhu kde je začátek sání schovanej aby si to nenasávalo bordel vodu atd, pokud to tak nemáš je to špatně a váha vzduchu je na potrubí za filtrem, je k tomu napojen konektor a čistí se sprejem na to určeným, každopádně se na vnitřek samotný činný plochy nesmí sahat a dotýkat se jí jinak ji nevratně zničíš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Váha vzduchu je tohle -vede do ní konektor, Na jedné straně je hadice, na druhé straně příruba na 2 Torxy k víku filtr boxu.

Pokud to chce někdo čistit tak doporučuju koupit sprej na čistění váhy vzduchu a tím to prostříknout a pak opatrně vyfoukat vzduchem nebo nechat dobře vyschnout. Rozhodně nečistit Lihem, vodou... jediné přijatelné co se dá použít je čistý Isopropyl alkohol, ale ten ve spreji moc není, takže velmi jemným štětečkem. Ale to nedoporučuju, je to riziko.

[upravil dne 8/4/13 21:09 od koblih69]

post-25417-14109630516633_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...