kobrazu Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Poklona pánové znalci, rád bych znal váš jistě fundovaný názor na motorové oleje AGIP. Ve svym 1.8 16V mam 10W40, zdá se zatim OK. Máte něgdo nějaký zkušenosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan 406 1.8i Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Dnes jsou rozdíly mezi oleji renomovaných značek tak zanedbatelné,že ty to při běžném provozu nepoznáš a ani objektivně nevyhodnotíš,musel bys to dělat někde v labolatoři .Proto vždy raději kupuji a to již 30let značkové oleje a to hlavně Shell a Castrol a mám jen ty nejlepší zkušenosti.Agip rozhodně patří mezi kvalitní oleje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ja jsem chtel taky koupit Shell. Ale v obchode mi poradili, ze pro starsi TD je to zbytecne drahy. Ze pry uplne staci oleje levnejsi. Me doporucili olej ALKO a je vse pohode (zatim). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts