sedrik20 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 zdravim. vymenil som ziarovky v interiere za ledky. a ked mam svetlo v polohe ked sa otvoria dvere automaticky sa zasvieti ale to tu asi nemusim pisat ... po chvili zhasne ale tie led svetla stale jemnulinko svietia. auto som zamkol nechal to tak niekolko hodin ze tam je asi nejaky zostatkovy el.prud alebo co ale nie ono to stale jemnulinko svietilo aj po par hodinach Citovat
Edison Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 To bude tím, že maj příliš malý odběr. Dát přes LEDky rezistory ohmicky a výkonově odpovídající žárovkám by mělo pomoct. Ale pozor, ty rezistory budou taky stejně topit, jako ty původní žárovky. Možná bys mohl dát i tak max. 3x větší odpory, pak by to topilo asitak 3x míň, mohly by pak být tak na poloviční výkon. To by se ale muselo vyzkoušet. Pak by se možná daly zkusit i ještě větší odpory (zkoušet právě kvůlivá vyzářenýmu teplu (neb to bude někde v uzavřeném prostoru)) dokud to bude chodit podle představ... Citovat
neoky Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 No, ale veď pokiaľ sú dvere zatvorené, tak logicky je dverný spínač rozpojený a pri žiarovkách by nemala byť žiadna šťava.... Ja viem že to tak robí ako píše \"sedrik20\" ,ale otázka znie prečo?? Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 jde o to, ze pokud je v aute stmivani interieroveho osvetleni, neni to jen o dvernim spinaci, ale je tam elektronika, ktera se o stmivani stara, ta je stavena na urcitou wattaz, kterou LEDka samozrejme nema a jelikoz ji k rozsviceni staci i velmi maly proud, tak sviti Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 možná kdybys dal zpátky žárovky, tak není co řešit Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 kdyz interier bez LEDek neni to pravy orechovy, to vi preci kazdej Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 No jo to by nebylo in... holt už jsem na tyhle ptákoviny asi starej.... ale pamatuju doby kdy jsem přidělával blinkry na pionýra Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Jedine vymenit riadiacu elektroniku osvetlenia, ale pochybujem ze to niekto bude robit. Citovat
ChouLu Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Dej paralelně k žárovcve odpor 1KOhm a bude zhasnutá Na druhou stranu, já mám taky LEDky a svítí mi to také trošku a vypadá to dobře Je to decentní a změna oproti normálním žárovkám Citovat
sedrik20 Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 no dakujem vsetkym:) ... ale asi to necham tak je to prilis zlozite na mna Citovat
juniP406 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 ...zmeraj si prud cez ziarovky a potom cez LEDky. Ak je prud cez ziarovky pri zavretych dverach vyssi nez cez svetielkujuce LEDky, tak si na tom stale lepsie ako so ziarovkami a jemne svetielkujuce LEDky by Ti snad nemuseli prekazat. Ak je tam ale riadiaca elektronika, ktora zabezpeci pri zavretych dverach cez ziarovky uplne nulovy prud a cez LEDky bude nenulovy, tak tam radsej nechaj tie ziarovky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.