Dark69 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Zdravim, potrebujem poradit..... Inde som nenasiel presne moj problem... Ak dam smerovku dolava alebo doprava, tak po chvilke blikania mi ju vypne a zapne stretavacie svetla... Potrebujem to rozobrat a opravit? Alebo len vymenit packu.. Mam ESP, dazdovy, asi vsetko mam Dakujem...
Charlie 1 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 jedny mám to by jsi musel kolíček použít z nich...starší nebo nový ale s ESP stojí cca.9000Kč někde to tu kluci řešili
Dark69 Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 to Charlie 1: na tych odkazoch uz som bol a nenasiel nic konkretne.. Ono mne tie packy idu ztuha, a mi aj vracaju dobre...Takze tie kolicky asi nebudem mat vychodene.. Len mi prestane blikat hned smerovka a zapnu sa stretavacie svetla. Ak potom trochu pritlacim packu, tak svetla sa vypnu a smerovka dalej zacne blikat... Ani nefunkcne turbo ma tak nevytocilo ako tie smerovky Azda niet horsej poruchy na tom pazote ako toto [upravil dne 1/4/13 19:46 od Dark69]
Recommended Posts