kripe Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Nevi nekdo, kde je prijimac pro dalkove ovladani dveri u 406 2.0HDI kombi, rv.2001? Prestalo to fungovat, baterka v klici je v poradku. Prestalo to pracovat po silnem desti pred tydnem, mozna tam nateklo. Nebo snad pojistka, ale nemam schema ani manual. Diky na napady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 U staryho typu 406 je ten prijimac vedle osvetleni interieru vepredu nahore na strope (takova kopulka) - pod antenou, takze bych to videl tak ze ti tam nateklo pres ni. Jak to budes opravovat, nezapomen ji pretesnit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kripe Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Prijimac jsem nenasel, ale zjistil jsem v cem byl problem. Byla slaba autobaterie. Kontrolka svitila, ale neuvedomil jsem si, ze je tam spojitost. Po dobiti baterie zacalo dalkove ovladani normalne fungovat. Zrejme se mene dulezite spotrebice automaticky odpojuji pri slabe baterii (?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunEAu Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 kripe: Pri slabe baterii nektera zarizeni, ktera potrebuji velky odber nejsou schopna provozu a ta knefunguji... stejne tak mi to delalo v 309ce - slaba baterka a nezavrelo to dvere, proste to neutahlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Původně zaslal: Tornado U staryho typu 406 je ten prijimac vedle osvetleni interieru vepredu nahore na strope (takova kopulka) - pod antenou, takze bych to videl tak ze ti tam nateklo pres ni. Jak to budes opravovat, nezapomen ji pretesnit... Jen dotaz a kdyz tam mam to kopulku tak to znamema ze to ma dalku na zamykani??? Mam ji tam ale dostal jsem k atu jen jeden klic a bez tlacitka:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Původně zaslal: koldam1 Původně zaslal: Tornado U staryho typu 406 je ten prijimac vedle osvetleni interieru vepredu nahore na strope (takova kopulka) - pod antenou, takze bych to videl tak ze ti tam nateklo pres ni. Jak to budes opravovat, nezapomen ji pretesnit... Jen dotaz a kdyz tam mam to kopulku tak to znamema ze to ma dalku na zamykani??? Mam ji tam ale dostal jsem k atu jen jeden klic a bez tlacitka:myslim S největší pravděpodobností máš infra, pokud máš centrální odemykání zámků.Chce to vycvaknout stropní světlo a kouknout jestli tam je elektronika. Ale pokud nemáš klíč s tlačítkem tak bejt tebou a chtít zprovoznit dálku tak do Peugeota ani nechoď. Jen novej klíč na infra stojí 3500,-. Laciněji přijde koupit nějaký Jablotron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 no neco tam je, nevím jak to specifikovat, jsou to takové 4 nožičky, vypadá to jako svítivé diody ale černé . A nový klíč jinde než v Peugeotu nejde sehnat?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 To opravdu nejde. A obávám se že pokud nemáš ani jeden klíč s infra vysílačem tak Ti budou stejně chtít vyměnit vše. Přijímač v autě + 2 klíče s vysílačem (8300,- bez DPH). Zjistit freqenci a podle toho nechat dělat klíč je dost složité, když nemáš ani jeden vysílač. Ty černý diody jsou infra přijímače. Takže pokud chceš dálku tak tam šoupni ten Jablotron a budeš to mít i s alarmem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Původně zaslal: Dave_k To opravdu nejde. A obávám se že pokud nemáš ani jeden klíč s infra vysílačem tak Ti budou stejně chtít vyměnit vše. Přijímač v autě + 2 klíče s vysílačem (8300,- bez DPH). Zjistit freqenci a podle toho nechat dělat klíč je dost složité, když nemáš ani jeden vysílač. Ty černý diody jsou infra přijímače. Takže pokud chceš dálku tak tam šoupni ten Jablotron a budeš to mít i s alarmem. No to jsi mě moc nepotěšil ale stejně děkuju za info:super. Ten jeblotron stojí kolik a jek se tam montuje ? jsem celkem amatér v těchto věcech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 http://www.jablotron.cz/ Montáž by neměla být taky složitá. Případně šikovnej autoelektrikář by to dal taky určitě do kupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 DStechnik je dobrej. Uz jsem tam objednaval znamimu z prace par veci na Facko. Maj i dobry dodaci lhuty - behem par dni sem to mel doma - rozvoz az do domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 No super, tak díííííííííííííííky :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts