Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Páteční vtip


Fusion

Recommended Posts

Stojí policajt u okresky, měří a z ničeho nic vidí, jak jedou 4 babky v polským Fiátku, strašně pomalu. Tak je zastaví a říká řidičce "Paní, vy jedete 26, to je docela nebezpečný." "Ale ne, já jezdím jen podle předpisů. Tam byla cedule 26." odpoví. Policajt se trochu naštve a říká "Nene, tady je 90, to byla asi cedule s číslem silnice." "Jé, tak to se omlouvám, budu to od teď dodržovat." praví babka. "A proč jsou ostatní dámy tak bílé a celou dobu neřekli ani muk?" ptá se strážník. "No, před chvílí jsme sjeli ze silnice číslo 183." :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

taky přidám jeden páteční:

Reportér z nejmenované televize přijede do malé české vesnice, kde žije podle statistiky nejstarší občan v republice. Udělá rozhovor a ke konci se staříka zeptá, jestli si pamatuje nejhezčí zážitek ve svém životě.

\"No, to bylo tehdy, když se ztratila předsedovi třináctiletá dcera. To ji tři dny hledali všichni chlapi z vesnice a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji všichni šukali\"

Reportérovi se podlomí kolena. \"No tak tohle ven nemůže!\", myslí si. \"No tak staříku to je hezký, tak mi povězte jestli se pamatujete na váš druhý nejkrásnější zážitek\".

\"A jo. To bylo tehdy, když se ztratila z družstva kráva.. To ji hledali tři dny všichni chlapi z vesnice. No a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji šukali\".

Reportér málem omdlel, ale nějak se přeci jen vzpamatoval. \"No dědo, když tohle byly nejhezčí zážitky, tak jsem zvědav jaký byl váš nejhorší zážitek?\"¨

.... no, to bylo tehdy, když jsem se ztratil já ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me bavi furt tenhle....

Přijede blonďatá slečna do autoservisu:

\"Prosila bych vyměnit takovou tu tyčinku na měření oleje v motoru,

ta stará už na ten olej nedosáhne!\"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice z renualtclubu, dalo yb se to prepsat i na 205ku, ale jsem linej :)

jede chlap v mercedesu-benz E 55 AMG po městě a za ním to valí maník v renaultu R5. přijíždějí ke křižovatce se semafóry a najednou blikne červená. chlápek v mercedesu dupne na brzdy \"dldldld\" zapracuje ABS a auto stojí. za ním se ozve \"uííííííííí\" \"DUŽ\" a renaultka naboří mercedesu zadek. oba vylézají ze svých aut ven a ten z renaulta říka \" vidíš, na co ti je ABS, když já ho nemám\"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Policejní sbor z okresního města se chystá do Prahy do divadla. Před autobusem už stojí všichni poldové vyšvihnutí a každý má v ruce pěkně zabalený balíček.

\"Chlapi, co to máte a těch balíčkách?\"

\"No topinkovač,\"odpoví Joska.

\"Já tam mám kávovar,\"pochlubí se Zdeněk.

\"A já vezu sadu porcelánu,\"nadšeně s balíkem natřásá Bohouš.

\"Jako svatební dary je to dobrý, co, šéfe?\"

\"Vy debilové,\"popadne se za hlavu náčelník, \"Figarova Svatba, to je přece opera a ne nějaká normální veselka!\"

Bohouš se zatváří kysele a potichu, mezi zuby, povídá Joskovi:\"Vidíš ho, teď dělá machra. Ale když jsme loni jeli na Labutí jezero, priklusal k autobusu s prutem a v holinkách!\"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ráno příjde náčelník policejní stanice a jako každé ráno zakopne o práh. Rozčílí se, zavolá si strážmistra a poručí mu, aby ten práh přibil. Po chvíli slyší ?ukání. Říká si, je to dobré, už se to spravuje. ?ukání ovšem trvá hodinu, dvě hodiny. Náčelníkovi to nedá, otevře dveře a spatří hromadu ohnutých hřebíků a strážmistra, jak drží hřebík hlavičkou dolů a klepe na špičku. Chvíli se na něho dívá a podrbe se. Pak se chytí za hlavu a praví:\"Pro Krista pána, vždy? vy jste koupil hřebíky do stropu!\"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...