slavik8 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Ahoj-můžete mi poradit? Koupil jsem disky, které jsou poznamenané zimou (puchýřky na krajích) Tak by mě zajímalo jak na to? Co je potřeba koupit pro renovaci a jak na to... Díky za případné odpovědi Citovat
MilanF1 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Kluci jistě poradí, ale určitě by pomohlo - i pro další zájemce o renovaci - foto aneb jak jsou na tom nyní. Citovat
odee Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Obrousit, koupit lak, natřít a znova, obrousit koupit lak natřít a znova...nene, to je vlastně reklama... takže máš 2 varianty: 1. Pokud sou obutý, tak zout, obrousit, pokud tam budou ďolíky, tak tmel, viděl sem tuším i tmel přímo na alu, pak základ, barvu a vrchní lak, když ne barva tak vrchní lak určitě bys měl koupit takovej, kterej je přímo určenej k povrchovým úpravám disků. Potom lehce rozleštit pro dokonalej efekt. Kromě lakovaní se dají i pochormovat, nebo jinak pokovit, což už ale není moc práce na doma;) 2. Pokud to nechceš dělat kvalitně, nabízí se bastl tipu \"vzít to trocha šmirglem (možno nechat nasazené pneu), a špíchnout ňákým sprejem\" v lepším případě aspoň na to \"šplíchnutí\" olepit pneu - ale dá se to i bez... Osobně doporučuju první možnost, životnost úpravy číslo dva si domysli sám;) Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Tady máš postup jak jsem to dělal třeba na manželčině autě Citovat
slavik8 Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 A jak hrubej smirek? Chci to udělat poctivě Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Se 180 si akorát naděláš další práci. Při takových opravách ( přebroušení původního laku ) doporučuju zrnitost 300-400. Citovat
F.I.K Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Já dělám většinou 120 pod plnič a ten 800 pod vodou. Citovat
F.I.K Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Jo Netvrdim, že je to to nejlepší řešení, ale takhle to dělám já a když je to zoxidovaný, tak bych ten lak 300 rval dolu dva dny. Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 ja to resil opiskovanim a praskovou barvou :-) Citovat
genzer Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 skoda ze nejsi nekde pobliz od nas,vetsinou to dokazu zaridit kolem 1tis za otryskani s lakovanim komplet za sadu Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 ja to nedelal sam .... to jsem nechal delat :-) 200kc opiskovani jednoho disku a 300kc barva na jeden disk... opiskovani jsem dostal od pritelkyne jako darek k vanocum a strejcek ma parkovou lakovnu tak jsem to mel za lahev slivovice ... jinak chce 300kc za disk Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 jj je na tom naka lepsi vrstva laku aby to vice vydrzelo... jen se tesim az to bude na aute :-D Citovat
stajgrpavel Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 disky na aute.. auto zasrane jak jetel ze vcerejsi navstevi u Torrena, tak me ceka mycka. a dodelavka stredovych krytek. Citovat
Lada78 Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Vcera jsem byl v lakovne kvuli necemu jinemu a ptal jsem se rovnou i na alu kola. Pokud jsou fyzicky poskrabany od obrubniku, musi si je dotycny dobrousit sam. Jinak renovace tj. opiskovani a lakovani praskovou barvou vyjde u nas od 400,- za kolo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.