Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj-můžete mi poradit? Koupil jsem disky, které jsou poznamenané zimou (puchýřky na krajích) Tak by mě zajímalo jak na to? Co je potřeba koupit pro renovaci a jak na to... Díky za případné odpovědi ;)

Odesláno

Obrousit, koupit lak, natřít a znova, obrousit koupit lak natřít a znova...nene, to je vlastně reklama... takže máš 2 varianty:

1. Pokud sou obutý, tak zout, obrousit, pokud tam budou ďolíky, tak tmel, viděl sem tuším i tmel přímo na alu, pak základ, barvu a vrchní lak, když ne barva tak vrchní lak určitě bys měl koupit takovej, kterej je přímo určenej k povrchovým úpravám disků. Potom lehce rozleštit pro dokonalej efekt. Kromě lakovaní se dají i pochormovat, nebo jinak pokovit, což už ale není moc práce na doma;)

2. Pokud to nechceš dělat kvalitně, nabízí se bastl tipu \"vzít to trocha šmirglem (možno nechat nasazené pneu), a špíchnout ňákým sprejem\" v lepším případě aspoň na to \"šplíchnutí\" olepit pneu - ale dá se to i bez...

Osobně doporučuju první možnost, životnost úpravy číslo dva si domysli sám;)

Odesláno

Jo :roker Netvrdim, že je to to nejlepší řešení, ale takhle to dělám já a když je to zoxidovaný, tak bych ten lak 300 rval dolu dva dny.

Odesláno

ja to nedelal sam .... to jsem nechal delat :-) 200kc opiskovani jednoho disku a 300kc barva na jeden disk... opiskovani jsem dostal od pritelkyne jako darek k vanocum a strejcek ma parkovou lakovnu tak jsem to mel za lahev slivovice ... jinak chce 300kc za disk

Odesláno

Vcera jsem byl v lakovne kvuli necemu jinemu a ptal jsem se rovnou i na alu kola. Pokud jsou fyzicky poskrabany od obrubniku, musi si je dotycny dobrousit sam. Jinak renovace tj. opiskovani a lakovani praskovou barvou vyjde u nas od 400,- za kolo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...