Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rezignace Mašinky a Martiny


Gotrek

Recommended Posts

Vyjádřil jsem se na titulní straně:

Docela jsem se zarazil, když jsem ráno našel v poště článek o rezignaci. Jsem velmi rád, že jsem Mašinku poznal osobně a chci mu poděkovat za to co pro P-C dělal a doufám, že ještě udělá. Každý člověk má v životě situac, kdy musí vypnout a je už toho na něj moc, plně vás chápu. Doufám, že na P-C Mašinka s Martinou úplně nezanevřou. Díky za všechno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pro mě to zase až takové překvapení není.

Co k tomu říct? Škoda, ale doufejme, že tenhle okamžik, který teď vnímáme jako odchod zakládajícího člena, klub nakopne a ukáže se jako správný.

Oběma odstupujícím jistě patří velký dík za to, co P-C, tedy nám všem, obětovali. Já osobně budu doufat, že se Mašinkova situace do příštích voleb změní natolik, že bude znova kandidovat. A nám ostatním nezbývá, než vybrat plnohodnotné nástupce na místa ve vedení, protože je to teď to nejdůležitější, čím se můžeme podílet na fungování. Pokud má někdo čas, chu? a energii stát se členem vedení, prosím, zúčastněte se voleb jako kandidát! Těm, kteří z jakéhokoliv důvodu zvoleni být nechtějí nebo nemohou, přeji š?astnou ruku při výběru nástupců Mašinky a Martiny.

Mašinko a Martino, děkuju!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co dodat - připojuju se ke všem, co Vám tu skádají hold za Vaší práci a věřím, že brzy Váš nový domek zvelebíte natolik, abyste se opět chtělli mezi námi plnohodnotně vyskytovat. Doufám, že Vaši náhradníci nezničí to, na čem je celý klub postaven a naopak pomohou k vyřešení některých problémů, s kterými se klub v poslední době potýká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:myslim to se z toho picnu měsíc přemýšlím zda se sem přifařit jelikož moc nepreferuji nějaké todleto spolčování zavání mne todleto všechno nějakou uniformitou a v podvědomí že něco budu muset což mne dere od mládí;)... a navíc to jsme tady huž jednou měli a jak to dopadlo /zapla? véélkomožný že je potom/......áále jsem si řekl nu což mám pežotka zkusím to aspoň ze začátku jen tak na kukačku a pak se huvidí a popravdě řečeno se mne to tady zamlouvalo a vlezu sem podruhé i když neumím se tady vtom ještě moc orientovat,ale jak jsem se fšiml něco o reziganci tak jsem se nestačil divit.............Neznám tydle dva co rezignovali ale trochu i když je tady všeci cválíte a asi víte proč ale mne se to až tak nezdáááá......todlecto nemohlo bejt rozhodnutí že ráno vstanu a astala vista Pežotclube....nebo i takovéto rozhodnutí můžou nastat???:myslim..no prostě nezdá se mne to a jak říkám ještě jsem si to vše nepročetl detailně jen jsem zbystřil že maj baráček a práci a není času atd,atd/kdo nemá dnes starosti,práci atd,atd/.....zkratím to...proč nešlo se tím zabejvat dříve a najit v dostatečné míře a času a dostatečnej počet persoone na hledke pokračování a vyřešení všech záležitostí???zdá se mne to trošku nefééér:(knám nováčkům protože to na mne působí tak nějak vše chaotické tamto a tohle rozdělané,todle a tamto se honí aby to fungovalo,hen to ještě tyhle nemaj leč zaplatili atd,atd..prostě problémů habaděj a do toho áádijéééé rezignace.......Prezentuji zde jen svůj názor i když stím asi nebudete možná souhlasit a nebude se vám zamlouvat tak :roker stejnak vám to nepomůže napsal jsem svůj pocit a jak to tady na mne působí a to můůůžu žéééé?:mrk...možná jsem ty řádky tady hltal moooc agresivně a uteklo mne řadu věcí .....ale stejnak......Nicméně mějte se a jak říká jeden nejmenovaný.... Slunce v duši .................................čus bus Zdenál:papa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...