Jump to content

Rezignace Mašinky a Martiny

Gotrek
 Share

Recommended Posts

Vyjádřil jsem se na titulní straně:

Docela jsem se zarazil, když jsem ráno našel v poště článek o rezignaci. Jsem velmi rád, že jsem Mašinku poznal osobně a chci mu poděkovat za to co pro P-C dělal a doufám, že ještě udělá. Každý člověk má v životě situac, kdy musí vypnout a je už toho na něj moc, plně vás chápu. Doufám, že na P-C Mašinka s Martinou úplně nezanevřou. Díky za všechno

No pro mě to zase až takové překvapení není.

Co k tomu říct? Škoda, ale doufejme, že tenhle okamžik, který teď vnímáme jako odchod zakládajícího člena, klub nakopne a ukáže se jako správný.

Oběma odstupujícím jistě patří velký dík za to, co P-C, tedy nám všem, obětovali. Já osobně budu doufat, že se Mašinkova situace do příštích voleb změní natolik, že bude znova kandidovat. A nám ostatním nezbývá, než vybrat plnohodnotné nástupce na místa ve vedení, protože je to teď to nejdůležitější, čím se můžeme podílet na fungování. Pokud má někdo čas, chu? a energii stát se členem vedení, prosím, zúčastněte se voleb jako kandidát! Těm, kteří z jakéhokoliv důvodu zvoleni být nechtějí nebo nemohou, přeji š?astnou ruku při výběru nástupců Mašinky a Martiny.

Mašinko a Martino, děkuju!

Stejnak jako Jirkap jsem přidal názor na titulní stránce. Je to škoda, snad jen aby bylo brzy zvoleno nové vedení. Samozřejmě M+M peugeotovím patří velký potlesk.

PS: sakra jak to, že tu není tleskajcí smajlík :myslim

Paráda to se ti povedlo, a votom to je!!!:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

No co dodat - připojuju se ke všem, co Vám tu skádají hold za Vaší práci a věřím, že brzy Váš nový domek zvelebíte natolik, abyste se opět chtělli mezi námi plnohodnotně vyskytovat. Doufám, že Vaši náhradníci nezničí to, na čem je celý klub postaven a naopak pomohou k vyřešení některých problémů, s kterými se klub v poslední době potýká.

neni to tak davno, co se rikalo \"dekujeme, odejdete...\", tady by se spis hodilo \"dekujeme, vratte se nam brzy...\"

drzim palce, at se vam podari dat brzy Vas novy domecek do poradku a najit zase dost volneho casu :roker

:myslim to se z toho picnu měsíc přemýšlím zda se sem přifařit jelikož moc nepreferuji nějaké todleto spolčování zavání mne todleto všechno nějakou uniformitou a v podvědomí že něco budu muset což mne dere od mládí;)... a navíc to jsme tady huž jednou měli a jak to dopadlo /zapla? véélkomožný že je potom/......áále jsem si řekl nu což mám pežotka zkusím to aspoň ze začátku jen tak na kukačku a pak se huvidí a popravdě řečeno se mne to tady zamlouvalo a vlezu sem podruhé i když neumím se tady vtom ještě moc orientovat,ale jak jsem se fšiml něco o reziganci tak jsem se nestačil divit.............Neznám tydle dva co rezignovali ale trochu i když je tady všeci cválíte a asi víte proč ale mne se to až tak nezdáááá......todlecto nemohlo bejt rozhodnutí že ráno vstanu a astala vista Pežotclube....nebo i takovéto rozhodnutí můžou nastat???:myslim..no prostě nezdá se mne to a jak říkám ještě jsem si to vše nepročetl detailně jen jsem zbystřil že maj baráček a práci a není času atd,atd/kdo nemá dnes starosti,práci atd,atd/.....zkratím to...proč nešlo se tím zabejvat dříve a najit v dostatečné míře a času a dostatečnej počet persoone na hledke pokračování a vyřešení všech záležitostí???zdá se mne to trošku nefééér:(knám nováčkům protože to na mne působí tak nějak vše chaotické tamto a tohle rozdělané,todle a tamto se honí aby to fungovalo,hen to ještě tyhle nemaj leč zaplatili atd,atd..prostě problémů habaděj a do toho áádijéééé rezignace.......Prezentuji zde jen svůj názor i když stím asi nebudete možná souhlasit a nebude se vám zamlouvat tak :roker stejnak vám to nepomůže napsal jsem svůj pocit a jak to tady na mne působí a to můůůžu žéééé?:mrk...možná jsem ty řádky tady hltal moooc agresivně a uteklo mne řadu věcí .....ale stejnak......Nicméně mějte se a jak říká jeden nejmenovaný.... Slunce v duši .................................čus bus Zdenál:papa