Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak todle je uz extrem. Podlozky 20mm snad neni zadnej extrem snad? Jinak kdyby takhle premyslel kazdej tak nema nidko kola ktery chce ale ma nejaky blby 15ctky ktery na 406 vipadaji strasne nic proti nikomu kdo ma 15 kazdej at ma co semu zalibi me se zalibili tyhle tak tyhle bych tam mile rad mel.

co jsem jen chtel tak poradit stima vymezovacimi krouzky a s podlozkama nic jinyho jsem nechctel.

a poslouchat takovihle reci ve stylu prodej to,kup novi,Stk,policajti a ja nevim co seme opravdu nechce. kdyby takhle premyslel opravdu kazdy tak nikdo nema na aute nic co by chtel a v prvni rade ani podlozky. Chcu kola ale nemaji moji roztec noo koupim podlozky na zmenu roztece odtoho jsou delany

Odesláno

Delej si co chces dej tam 19....nikomu nic nepreju,ale az bude nejakej problem nabij si hubu,kdyz si tady nenechas poradit a delas si ci chces a pak si to obhajujes,nenwchas si tady poradit od starych zkusenych chlapu....az to budes nekde vysvetlovat tak ta tvoje obhajoba nikoho nebude zajimat a smitec,kazdy za svy ciny odpovida sam...akorat bych aby tady bylo tema...pojistovnq po me chce 3000000 co mam delat,mel jsem na aute 18......

Odesláno

Jenže tvůj problém je si chceš na auto nacpat něco, co tam být prostě nemá a navíc ani pořádně nevíš co. Když na otázku, jak velkou mají disky středovou díru odpovíš, že nějakých 8 cm, tak je mi jasný, že tohle nedopadne dobře.

Jsem zvědavej, jak se na tebe budou tvářit, když v obchodě řekneš, že chceš středící kroužek s vnitřní průměrem 65 a vnejším něco kolem 80.

A že kola nemají tvoji rozteč? Když je měl na Focusu, tak musí mýt 4x108. Pokud je teda měl starým Focusu, pokud je měl na Focusu II, tak ten má 5x108 a ty kola klidně můžeš vyhodit, protže když už teda přistoupím na ty tvoje slavný podložky, tak pro zněmu rozteče se dělají jen pro stejnej počet šroubů (např. ze 4x100 na 4x108, ale ne z 5x108 na 4x108)

Odesláno

Kola maji roztec 4*108 !

a co je natom ze stredova dira ma dobre nejakych 7,8mm co je natom snad kazdy vyrobce tu diru udela snad veci aby si mohl dotycna osoba koupit vymezovaCI KROUZEK DANY KTERY ON POTREBUJE SNAD NEE?

Odesláno

problémy jsou dva:

1) pokud nedokážeš ty kola zapsat do techničáku a tím jejich provoz zlegalizovat, tak si na tobě může případně zgustnout pojišťovna (on je rozdíl když po tobě budou chtít zaplatit škodu na rezavé škodovce a nebo na s-klasse)

2) podložky jsou nelegální - viz. bod 1)

A to vůbec nemluvím o policajtech a STK

Odesláno

tyto body jsou uz name jak toto popr udelam nebo neudelam. Mel jsem jiz Dve komplet udelany auta nikdy jsem takovej problem nemel tudiz takovej problem ani ted resit nebudu az nastane bude pozde ale momentalne ho resit ani rozebirat nebudu.

Zalozil jsem toto thema jen proto protoze jsem se chtel zeptat zd je tam dostanu popr s jakou tloustkou podlozek a nebo jak stim nalozit co v jakem rozmeru koupit

A ne resit zda to bude legalne zapsany,ze stk,policie a nebo nevim co. Kamarad ma 206 a ma nanich 8*17 jen s eotoci kazdej a neee ze hend po nem a nevim co vsechno

Odesláno
stredova dira ma dobre nejakych 7,8mm co je natom snad kazdy vyrobce tu diru udela snad veci aby si mohl dotycna osoba koupit vymezovaCI KROUZEK DANY KTERY ON POTREBUJE SNAD NEE?

kdo je výrobcem těch kol? to víš?

Odesláno

jestli ji ti jedno, že díky nějakým kolům za pár flinců, zaplatíš v lepším pokutu jak prase a stejně je budeš muset sundat a nejhorším případě z tebe pojišťovnu sedře kůži, tak si to tam klidně dej, ale pak se nechoď brečet, protože první co bych udělal, tak bych ti nalinkoval tohle vlákno, kde ti to opakujeme poříd dokola

A jestli ti je zvhled auta přednější než stav podvozku, tak prosím. Jen mimochodem, jaký uprávy plánuješ pro podvozek a motor? a nebo prostě chceš velký kola, protože si tím musíš něco kompenzovat?

Odesláno

zda si mam nebo nemam co kompenzovat to uz nechte na me. Jen sem se chtel zeptat kdyz jses ptal na stredovou diru neco nasel a kdo mel teda pravdu? Kdyz neco kritizuju tka nejprve ctu co a jak kde je napsany.

mam toho dost ale zadny extrem upravi ale pro tebe jsou asi uz extrem i podlozky a kola o 2palce veci pro me nee. Upravy jsou jen renovace laku,plus chip nic jinyho neplanuj.

Odesláno

a kdyz uz se neco stane tak to bude ciste muj problme nemusim se z nicim tady chlubyt.

Rikam chtel jsem ciste a jen a jen poradit s podlozkama jakou tloustku atd. ted uz to vim 20mm

Odesláno
zda si mam nebo nemam co kompenzovat to uz nechte na me. Jen sem se chtel zeptat kdyz jses ptal na stredovou diru neco nasel a kdo mel teda pravdu? Kdyz neco kritizuju tka nejprve ctu co a jak kde je napsany.

mam toho dost ale zadny extrem upravi ale pro tebe jsou asi uz extrem i podlozky a kola o 2palce veci pro me nee. Upravy jsou jen renovace laku,plus chip nic jinyho neplanuj.

našel, ale bohužel pro tebe ti to nebude pasovat

na středovou díru 78,1 (jak uvádíš ty) se dělá kroužek s vnitřním průměrem 71,6, jenže ty potřebuješ 65,1, takže smolík pacholík.

A za druhé, nevím jak jsi to měřil, ale pokud vím, tak AEZ, dělá maximálně 70,1 středovou díru, takže těch tvých 78 se mi prostě nezdá.

Odesláno

takze bych se chtel zeptat znovu BUDU RAD ZA JAKOUKOLIV ROZUMNOU ODPOVED A NE VE STYLU PRODEJTO?STK?POLICAJTI ATD

mam zakoupene kola zn AEZ r 17 et 40

ve vnitr je vsazen krouzek s rozmerem na Ford koupim krouzek na peugeot 65mm vyndam vsadim svuj 65mm

jelikoz je et 40 plus dam podlozky 20mm dostanu se na nejakych et 20 coz by mohlo byt o.k

Pak muzu bez problemu nasadit kola?

Jde tady jen o krouzek a podlozky ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...