Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

me se libi proto bych chtel aby tam byli jink bych je ani nekupoval... nasel jsem podlozky za 1600 i se srouby roztec 4/108 20mm nvm teda jak je tam stredova dira ale i nove podlozky stoji kus 300 co jsem se dival po shopech coz neni az tak moc nechapu proc bych skrz par korun je mel davat pryc

Odesláno

kdyz se ti budou libit kola z trakare, das je tam taky za kazdou cenu ?

tohle je jen o problemech, STK, policie, jizdni vlastnosti diky jinemu rozlozeni neodpruzenych hmot ... ale kdo chce kam ...

Odesláno

a proc ty podlozky tam vubec musi byt? vzdyt to je jedno zda je kolo vylezle,nebo zalezle,nebo zaroven snad? nevim jen se ptam nerozumim tomu.

Odesláno

jo ? myslis, ze je jedno, jestli je kolo vrazeny o 2cm dovnitr podbehu ? a co jako treba brzdice ? myslis, ze to nebude skrtat, kdyz je disk o 2cm bliz k nim ? vetsinou je mezi vnitrni stranou disku a brzdicem pri spravnem ET mezera tak 5mm a kolikrat vadi i vetsi pocet nalepovacich zavazi a ty tam chces nacpat disky, ktery by potrebovaly misto 20mm :myslim

normalne se kola z jinych automobilek nedavaj, vetsina normalnich lidi (bez urazky) si da na auto kola takovy, jaky ma za a) zapsany ve velkym technicaku, b) jsou na to auto urceny, alespon ETckem, prumerem stredovy diry a rozteci sroubu

[upravil dne 28/3/13 11:40 od Ferry]

Odesláno

on je rozdíl, když chceš dát kola ze Škodovky na Seata, což je jeden koncern nebo například u japonských aut, který to mají víceměně stejný. Jenže 406 a Focus je trochu rozdíl

a co se týče podložek, tak jak tady padlo, ty tam mít nesmíš. a dneska tě klidně můžou zastavit policajti a poslat tě na nejbližší STK, kde ti v ten moment co tam podložky uvidí, zakážou další jízdu a vyfasuješ flastr jak prase

[upravil dne 28/3/13 11:43 od chanchez]

Odesláno

ja mam roztec 4/108 a kola jsou taktez 4/108 jen nevim jake je tam et ani dotoho celkove nejak nevidim koupil jsem kola s roteci jakou mam ja nevedel jsem ze se nejaky podlozky davaji nebo neco....

Me bylo receno az tady ze budu muset potrebovat podlozky 20mm ja zadny kupovat ani nechtel.

Odesláno

kdyz jsem si kupoval na fiata Punto 15alu nove dostal jsem k tomu sadu vymezovacich krouzku abych si tam dal ktery ja potrebuji. dal jsem ho tam a zadny podlozky jsem nepotreboval.

Omlouvam se ze jsem asi nechapavi ale proc bych tam mel mit ty podlozky?

Odesláno

Mocdobre vim jestli je min nebo vic 63-65 nejsem idiot. Jen me nejde do hlavy kdyz mam kola s rozteci 4/108 a alu s rozteci 4/108 proc by tam meli byt 20mm podlozky. Nic vic.

Urcite zitra to kolo skusim nahodit a uvidim urcite se ozvu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...