lud3k Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Dobry tak co mam teda delat ted? kdyz ty kola mam od prosince? Citovat
lud3k Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 mockrat sem videl 406 se 17cti palcovima kolama Citovat
chanchez Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 prodat dál, co jinýho by jsi s nima chtěl dělat. a až budeš zase něco kupovat, tak chtěl od prodávajícího typový list s uvedením modelu a motorizace auta. pokud se bude cukat, tak jdi zase o dům dál, protože to prostě smrdí. Citovat
chanchez Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 a jak víš, že to byl stejnej motor. ona použitelnost disků se kolikrát liší podle motorizace. se podívej ještě jednou na ten odkaz a zkus postupně proklikávat jeden motor za druhým. uvidíš, že se palce budou měnit Citovat
lud3k Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 2.0 hdi r.v 01-02 66kw plus cekam na chip. prece nebudu neco prodavat jen skrz to ze musim koupit podlozky aniz bych je na tom aute mel. Znam dost lidi co jezdi s podlozkama. kdyz si vyhlidnu kola proste je tam budu chtit tak kaslu na nejaky podlozky a nebudu je prodavat preci. a prece 20mm neni az tak moc? Ja se se zitra podivam na zadni cast coje tam za ET popripade si zmerim stred kola a necham si udelat podlozky Citovat
čakom Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 lud3k: ty kola tam v klidu dostaneš. zjisti et a středovou díru a ja ti pak poradím co a jak Citovat
čakom Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Vývoj auta je dost složitej proces a zahrnuje plno testů, ale jestli si myslíš, že jsi chytřejší a rozumíš tomu víc, než ti co to auto konstruovali, tak prosím, je to tvůj boj. když se delaji 17\" kola s tl na 406 tak kde je potom problem když si tam ty 17\" nasadím bez zapsani? napravy jsou stejny ve všech modelovych i motorovych řadach. jiší se tam jen brzdy Citovat
lud3k Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 čakom: dekuju zitra zjistim a napisu. Citovat
chanchez Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 jak chceš, ale až tě s tím chytnou, tak pak nezakládej téma - chytli mě s podložkama, zakázali jízdu a dali mastnou pokutu, co teď s tím Citovat
Tomajda_406 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Chanchez: mám na 406tce 18\" s podložkama a když mě stavili cajti tk mě pochválili jaký mám pěkný kola tk nevim nevim [upravil dne 28/3/13 17:28 od Tomajda_406] Citovat
chanchez Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 čakom: právě, že problém být může. 1) STK - dobře, to se dá pořešit, pokud na pravidlenou prohlídku přehodíš kola 2) policajti - můžou tě rovnou z silnice poslat na STK a kola tudíž nestihneš prohodit, jenže zase nevím jak vypadá IT systém na STK, pokud to je jak v Německu, kde mají v systému všechny modely, motorizace a povolený rozměry, tak máš po srandě 3) pojišťovna - pojišťovna řekně, že nezaplatí ani korunu, protože tam máš nezapsaný kola, ty si najmeš znalce, který řekně, že kola na nehodu neměly vliv, pojišťovny si vezme znalce a ten řekně že měly (známe jak to v téhle republice chodí) a už v tom jedeš, kvůli tomu, že chceš mít na autě 17-tky, tak platíš soudní poplatky, poplatky za znalce, poplatky advokátovi. no řekni, má to cenu? Citovat
chanchez Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 tomajda_406: jenže není policajt jako policajt. nikdy nevíš na koho narazíš. trefíš někoho kdo se špatně vyspal, nebo ráno zjistil, že mu sebrali prémie, nebo je to prostě jen vůl a máš po srandě Citovat
Tomajda_406 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Tak já mám 18\" v TP zapsaný , takže pohoda Citovat
čakom Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 chanchez: to co si nepsal me vubec nezajima. to vše vim. chci slyšet duvod proč konstrukteri daji na auto 15 a nejaka firma si udela 17\" kola s typovím listem. to potom znamena že ta firma je taky chytřejší než konstrukteři v automobilce a ješte si to dokaže zlegalizovat? Citovat
lud3k Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 dokonce 18 a me tady nekteri rikaji at setoho zbavim at to prodam. znam lidi co ma na mini 18a nic,znam hodne lidi co maji podlozky a nikdy nic. Chtel jsem se jen zeptat jak nato a nechtel jsem se dohadovat zda prodat nebo nee. Jsem rad za to ze muzu nekomu napsat ktery me poradi jak tam ty sedumnackty dostat. Protoze jezdit treba s 15ctkama ee rozhodne vipadaji lepe 17. taky kdyz sme jeli na sraz policisti nas chytli jen aby se na auto podivali. Citovat
koblih69 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Jen do toho, nejlíp 19\" ... vono už s 16\" je to jak žebřiňák :D:D Citovat
lud3k Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Tomajda_406: chci se zeptat jakej je proces zapsani kol do tech? kolik za zapsani atd? MOc dekuji a jinak 16je malo:D [upravil dne 28/3/13 17:53 od Ferry] Citovat
chanchez Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 čakom: jen tak mimochodem, jak se sjíždí pneumatiky? nesjíždí se ti náhodou vnitřek víc, zvlášť když použiješ směrový gumy? a odpověz po pravdě. proč se ptám. Škodovka má geometrii u aut, který z fabriky vyjíždí maximálně na 16-tkách nastavenou tak, že když tam dáš 17 a vyšší, tak si totálně rozhodíš geometrii a bez přesných dat ji nenastavíš, ono totiž to co ti ukazuje lavice na geometrii je špatně, mušíš použít hodnoty ze Škodovky a ta se s tím nechlubí. takže to že něco někam namontuješ a ono to na oko funguje, ještě neznamená, že jsi přečůral konstruktéry. Další věc jsou nápravy a tlumiče. Pokud tam máš pneumatiky s nižším profilem, tak míň tlumí a víc rázů jde do náprav a tlumičů. takže kola se točí, vše se zdá v pořádku, ale auto jede jak žebřiňák a podvozek dostává pokouřit takovým zůsobem, na kterej nebyl stavěnej. Takže zase si ty konstruktéry nepřečůral. Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 to, ze nejaka firma udela 17`` kola, zaplati homologaci a dostane typovy list jeste neznamena, ze ty kola jdou automaticky na vsechny motorizace a rocniky vyroby. V typovem listu je vzdy rok vyroby, typ motoru uveden. troufnu si tvrdit, ze treba na 1.8 16V r.v. 96 legalni typovy list na 17`` kola neexistuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.