honzicek82 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 zdar kluci, mám dotaz, turbo mi spiná až třeba ve 2,5 tis., jinak olej to nežere vůbec, nekouří to vůbec, akorát to díky tomu turbu je takový líný. váhu vzduchu jsem čistil, tím to taky nebylo.... je tedy možné, že je to tím turbem, že už je nějaký vyběhaný? Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 turbo nespina,turbo nema vypinac, turbo se toci a tlaci stale, jen s ruznyma otackama v zavislosti na rychlosti vyfukovych plynu problem bude patrne bud s podtlakovym ovladanim EGRu, turba nebo spatny tlak nafty (DRV ventil, filtry, cerpadlo apod.) nebo spatne cidlo tlaku turba, je toho spoustu zakladem je pripojeni na diag, zjisteni hlavnich live provoznich parametru a pak uz je mozny indentifikovani a odstraneni zavady [upravil dne 27/3/13 15:37 od Ferry] Citovat
honzicek82 Odesláno 27. březen 2013 Autor Odesláno 27. březen 2013 no právě že jsem byl na diagnostice a neukázalo to vůbec žádnou závadu... Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Pojmenuj si vlakno nějak smysluplně... Zkontroluj podtlakové hadičky od vývěvy k solenoidu a od solenoidu (je na dělící stěně pod čelním sklem) k turbu. A taky vyzkoušej jeslti se pohybuje táhlo ovládané \"vajíčkem\". [upravil dne 27/3/13 15:53 od koblih69] Citovat
honzicek82 Odesláno 27. březen 2013 Autor Odesláno 27. březen 2013 díky za radu, mrknu na ty hadičky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.