Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Cabrio 1.6, 1996 (Hugo)- Zatmavene zadne svetla

Recommended Posts

Odesláno

Tak po asi tristvrte roku od kupi kabrioletika som sa konecne dokopal a pridal ho sem na forum.

r.v. 10/1996, aj ked v TP je 2.1.1997

motor: 1,6 65kW

dovoz: ITALIA

Auto som kupil od jednecho chalana v Pezinku, ktory ho takisto kupil od nejakeho pana co ho doviezol z ITA, pri dovoze podla KO malo 104 000km, co pri vymene rozvodov pri 113000km aj sedelo podla ich opotrebenia.

Dalsie info a fotky, a vsetky zmeny a vymeny co som spravil sa budem snazit postupne pridavat.

Este fotka pred kupou auta...

post-48281-14109630284982_thumb.jpg

[upravil dne 21/2/14 13:21 od PeterJ]

Odesláno

Vybava: 4x el. okna, el. zrkatka, ABS, el. strecha (funkcna) s novou zadnou foliou, windschott original, + HARDTOP (super vecicka na zimu), DO- s vystrelovacim klucom, Radio + vymene predne REPRO, priprava na subwoofer od predch. majitela, svetla ANGEL EYES, atd...

Na aute je novy chladic, lebo povodny tiekol. Nasledne sa pokazila lava predna stahovacka vodicova, cize aj ta je nova, a dal som dorobit DO s vystrelovacim klucom.

Odesláno

Z tou folii je to dobry napad, nez to cely brousit, do plnice, do laku atd. ta folie je dobry napad a treba kdyz by nekdy prodval samostatne ten hardtop, tak se nekomu ta barva pod folii bude hodit, sice malo pravdepodobne, ale vzdy clovek ma pocitat se vsema variantama a hardtop jinak velmi chvalim :papa

Odesláno

Tak som rad ze sa vam to paci:) ten hardtop je super na zimu, ak nahodou stojim vonku a snezi mrzne a pod tak ta platena strecha dost trpi.

Inak na leto impregnujem takymto sajrajtom proti vode a docela to funguje.

Nechcem robit nikomu reklamu:

http://nanoauto.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=69

Ta folia je super ze sa to da kedydolvek zmenit do akej farby clovek chce a to pomerne rychlo.

Sam som si potom este folioval stredovy panel lebo ta hnusna imitacia dreva bol neskutocny grc.

Neni to extra kvalita ale zatial to drzi super :)

post-48281-14109630287606_thumb.jpg

[Edited on 27/3/13 13:42 by PeterJ]

Odesláno

A zaroven som vymenil ziarovky v stredovom paneli, resp. na ovladani kurenia a pod. podla navodu tuna na fore, lebo od kupi auta tam bolo v noci dost tma :D a ovladal som to po pamati, resp. som si prisvetloval stropnym svetlom :)..na fotke je este vidiet ze je potrebne vymenit jednu ziarovku na hodinach, lebo pri skladani prestala svietit..uz je vsetko spravene

post-48281-14109630287978_thumb.jpg

Odesláno

To potazeni karbonem ten stredovy panel je velmi moc pekny, na to se porad chytam u sve 206, ale nemam odvahu, zrovna 2x zrucny uplne nejsem, tak o to vic obdivuju a chvalim :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...