BTRado Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 poprosím niekoho ak by mi vedel dať rozmer gufera na kluke, ktoré sa mení pri výmene spojky na 1,6 HDI VIN:VF36E9HZC21418725 Ďakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 0127 49 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 pokud neteče tak bych na něj nešahal , ze zkusenosti , po vymene zacalo vždy min. rosit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTRado Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 to je objednávacie číslo ale ja by som potreboval rozmer, ak by mi dal niekto konkrétny rozmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTRado Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 pokud neteče tak bych na něj nešahal , ze zkusenosti , po vymene zacalo vždy min. rosit to gufero nie je až taká veľká položka tak by som ho radšej vymenil alebo aspoň mal po ruke, keď sa bude meniť spojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 tak podle cisla uz se da dohledat, napriklad v autokelly: vnitřní průměr [mm]: 85 vnější průměr [mm]: 105 Šířka [mm]: 8,8 konstrukce radiálního hřídelového těsnicího kroužku: A SL Typ závitu: levotočivé zkroucení Materiál: ACM (polyakrylkaučuk) Materiál: PTFE (teflon) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 no to není úplně klasické gufero , pokud neteče ...nesahat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTRado Posted May 1, 2013 Author Share Posted May 1, 2013 inak, nepoužil som nové gufero, ak by niekto potreboval úplne nové pošlem za 15€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts